Dissad på nyår...

Kul att bli dissad av sin bästavän på nyår för hennes kille hota med att bli på dåligt humör om hon inte kom till honom när han betett sig om att han inte ens velat vara med henne idag och bara kommit med dåliga ursäkter. Riktigt besviken och på dåligt humör som fan.

Snow patrol


Yay, det blev två flugor i en smäll idag, eller... igår, rättare sagt. Drog till arbetsförmedlingen och skrev in mig igen och sedan övertygade jag min far att vi skulle gå och kolla på laptops och det slutade med att jag gick hem 5000kr fattigare med en asus K50. Perfekt! Det var dock sjukt frustrerande att försöka få photoshop installerat på den. Eftersom det är windows 7 på den så ville inte daemon tools funka att installera förrän jag hitta någon annan version, sen ville inte winrar funka, och sen behövde jag ladda ner fyra olika photoshop-torrents tills en tillslut funkade att installera. Jävla elände! Men nu är det lungan och jag sitter här i sängen och trivs verkligen med att slippa sitta vid ett bord och sitta stilla och stirra i samma position hela tiden i en stol.

Är det bara jag som tycker att alla träd har varit helt förtrollande vackra idag med frost ut i vartenda kvist. Kändes som om vi levde i en svartvit värld idag tycker jag. Jag försökte gå ut i morse innan arbetsförmedlingen och fota frosten men jag glömde mina vantar så hann bara ta 3st bilder innan mina fingrar nästan ramla av.


You are red, violent red

Varit vaken hela natten. Ska till arbetsförmedlingen!

It's a fruity super mario playtime!

När vi har massa frukt hemma är då jag är som lyckligast nästan.
Och det är ju ungefär såhär mitt "godis" kommer se ut framöver.

Inglorious Basterds

År 2009's bästa film utan tvekan. Har dock inte sett avatar än men Quentin Tarantino delar ju första plats med Tim Burton som filmskapare så jag vet inte vad jag ska tro, om Avatar kan slå Quentin's klockrena nazirulle. Älskar verkligen Hans Landa(han på bild) även fast han är en riktig jävla skitstövel. Hatkärlek! Och Brad Pitt spelar ju en riktig jävla amerikanare och är sjukt charmig i sin let's go kill some nazis-outfit och mustasch *drool* Min systers första kommentar ang. Brad Pitt i den filmen var att han såg gammal ut... bullshit, sjukt snygg! Han ser inte ut att vara 40+ ens. Ögongodis.

Kan se filmen om och om igen utan att den blir dålig.


I wanna feel that lightning strike me and burn me down.

Om det är någon låt som verkligen påminner mig om min två och ett halvt år långa period med stort, tovigt, svart hår så är det "lips like morphine" av Kill Hannah. Då på den tiden då jag alltid satt och var en oduglig elev som vägra gå på NO, SO och matte lektionerna så jag satt antingen på en bänk i ett hörn med skorna på bordet eller gick till caféterian vid simhallen och köpte godis med Sabine som också skolkade eller med Mira som kom till skolan för att inte gå på lektionerna.

På den tiden som jag vägde ynka 48kg och tyckte att jag hade tjocka ben fast dom egentligen var smala och snygga jämfört med hur dom ser ut idag. På den tiden man fortfarande hade rutiner i sitt liv men misskötte min skolgång totalt. Jag hade 75 poäng julterminen i 9an, men gick ut nian med godkänt i svenska, engelska, teknik och väl godkänt i bild. Värdelöst. Men jag vet varför jag inte skötte skolan, men jag ångrar verkligen att jag inte trotsade mina anledningar och bara börja plugga istället. Men aja, to late for regrets now.

Jag saknar faktiskt tiden då jag gick i högstadiet. Speciellt 8an och 9an. Vet inte varför men jag får en sån speciell känsla när jag tänker tillbaka på den tiden. Och jag saknar min lilla kropp som jag då hade. Men nu väger jag 16-18 kilo mer än vad jag gjorde då. Tur att det är första januari snart så jag kan starta mina nyårslöften: Börja käka nyttigare, träna och gå ner minst 10kg. jag måste trotsa min lathet så jag kan börja känna mig attraktiv igen. Fast så som jag såg ut i 8an och 9an, kroppsligt, kommer jag aldrig göra igen om jag inte svälter ihjäl mig och tränar tills jag dör.

Jag ångrar ingenting från min ruffsunge-period faktiskt. Jag ångrar inte att jag haft den stilen, jag ångrar inte att jag hade annan musiksmak och andra intressen på den tiden. Jag hade aldrig blivit den jag är idag om jag inte levt med den stilen. Alla borde ha en, som typ alla töntar kallar det, "emo"-period. Man lär sig mycket omedvetet under den tiden. Jag gjorde det iallafall!

Ny bloggdesign, vad tycks?

det är första gången på länge som jag inte sitter och blir sinnesförvirrad av alla HTML-koder. Äntligen så ser min blogg ut så som jag velat att den ska ha sett ut länge. Rundade kanter och inläggen är separata. Excellent awesomeness success! Visst har jag varit lite duktig?

Innan satt jag och tänkte "ska jag kanske skaffa en ny blogg?" men då fick jag bara ångest så jag försökte komma på en ny jävla design istället. Fail att göra en ny blogg innan man ens haft samma i ett år liksom. Min förra blogg fick ju bara leva i typ 6 månader eller något innan jag bytte. Denna måste få leva lite längre tycker jag.

Hej ska vi knulla?


“There's nothing glorious in dying. Anyone can do it.”

Spenderade 750kr på mellandagsrean idag. Fick en jacka, en asskön tröja(som jag har på mig på bilden) och två BH:ar. Vet äntligen vad jag har för jävla BH-storlek också. Det är nog första gången på år som jag köper BH i rätt jävla storlek. Jävla tuttproblem.

"FILF's" i mitt hjärta.

Åt helvete med Rob Pattinson och alla unga skådisar. Det är dom som är över 30 som har the good looks! *drool* Robert Downey Jr bland andra är så jävla... SNYGG. Jag är en omvänd pedofil som jag kanske sagt förut. Jag dras till äldre män oftast bara. Johnny Depp, Edward Norton, Keanu Reeves, Gerard Butler, Christian Bale, Charlie Sheen med flera. Och då räknar jag bara med skådespelare nu. Galet vackra och snygga män som jag vill äta upp!

Jag hade en dröm inatt om en jättevacker man som helt random hette Gordon. Han var 30-32 år och var någon kompis' pappa i min dröm(jävla ung pappa alltså?) och vi blev kära. Helt cp! Jag hatar när man drömmer om att man blir kär i någon och sedan vaknar och den känslan kan sitta kvar i flera dagar. Han var så underbar i min dröm. Otroligt snygg och charmig. Vi var verkligen jätteolika också, men ändå så var allting så bra mellan han och mig. Varför kunde jag inte fått stanna kvar i den drömmen föralltid?!?!?! *heartbroken*

Kalla mig äcklig för jag attraheras av såpass äldre män, i don't care! Jag älskar MÄN, inte pojkar. MÄN, MÄN, MÄN, stora, ståtliga, charmiga, skäggiga, välklädda män! *blir helt galen* GE MIG EN MAN!!!

Christmas made Molly sleepy...


I am Santa Claus. Ho! Ho! Ho! Ho!


Episk julcover på Black Sabbath's "iron man".
P.S jag uppdaterar med bilder lite eftersom, typ. D.S

Här är min kära far, Jultomten. Han var tomte hos grannens/pappas bästa kompis' barn. När han gick därifrån så såg ett par andra grannars barnbarn honom och försökte övertala pappa att alla dom hade varit jättesnälla i år och att han borde komma hem till dom. Pappa dissade honom. Stackars barn, scarred for life. Och far min var tvungen att ha en halsduk runt halsen över tomtedräkten för man såg att han var flintis. Orka flintistomte liksom.

Vi firade ju här hemma med min familj, bestående av far, mor, syster och hund, tillsammans med farmor och farfar. Som vanligt. Alla dog efter ungefär tio minuter när vi börjat äta julmaten. Vi dog - av mätthet. Och i morgon blir det julmatsrester till frukost, lunch och säkert middag också. Kommer se ut som jultomten tillslut. *sadface*

Jag är så nöjd över mina julklappar faktiskt. Jag fick typ tusen par strumpor i år igen, och så fick jag sex stycken filmen vilket var 4 stycken som jag valde ut själv på en B-butik i orten som jag bor i. Det var filmerna; Benjamin Button, Tropic Thunder, Sweeney Todd och Hulken 2. Sen överraskade pappa mig med att ha köpt; Harry Potter och halvblodsprinsen och Ice age 3 som jag verkligen ville ha! Jag skippade att önska mig skivor, för jag tänkte att jag kan köpa dom senare.

Sedan fick jag mitt efterlängtade wii och new super mario bros-spel och så fick jag lite hudrengöringskrämer, hårinprodukter, Kat von D's bok "High Voltage Tattoo", ett par efterlängtade lovikavantar, två par skjortor(en rutig och en randig i asskönt material), en grå kavaj, en svart/blårandig stickad tröja, ett linne med sagoaktigt tryck, en Mötley Crüe t-shirt, två par boxer, mina 16mm zebrapluggar, min Wolfmother biljett, en sjukt skön lila mysdräkt i plysch och, slutligen, pengar från farmor och farfar (som jag egentligen inte förvänta mig alls att jag skulle få).



Det enda jag vart förvånad över att jag fick var lovikavantarna(för jag minns inte när jag sa till pappa att jag ville ha såna), mysdräkten och, som sagt, pengarna. Jag hade ju bl.a beställt wii:et själv och så hade jag varit med och köpt kläderna men jag hade typ glömt bort det mesta som tur är så jag blev ju rätt surprised när jag öppna julklapparna så det kändes inte helt lamt. Och Kat's bok blev jag också lite chockad över för pappa trodde ej att den skulle hinna komma innan jul så han hade avsöljat lite att jag skulle få den. Och detdär med att jag blev chockad över pengarna var att jag fick wii:et + spelet av farmor och farfar så jag förväntade mig inte mycket mer av dom, så ba pow! ett kuvert med pengar i. Jag säger ju inte nej till att ta emot pengar med tanke på hur fattig jag är, men jag har ändå lite dåligt samvete. Men ska verkligen försöka spara mina pengar nu. Det enda jag vill köpa är jeans, men det känns rätt onödigt nu med tanke på mina försöka gå ner minst tio kilo f.r.o.m 1/1 '01-planer.

Och i morse, haha, det var så komiskt. Jag var verkligen inte beredd på att se en julstrumpa hänga på min dörr med någonting i. Jag trodde mina få julstrumpa-tider hade gått passé, men tydligen inte. Jag blev så chockad att jag inte ens våga röra den först. I den låg iallafall Ice Age 3 och en påse godis. Kände mig lite glad som ett barn igen!

Idag var det nog första gången som jag såg hela Karl-Bertil Johnsson's julafton, pappa tvingade oss alla att titta på det innan vi skulle öppna några julklappar. Förstår inte att han inte har tröttnat på det än. Han kollar på det varje jävla år.

Och var det bara jag som blev så sjukt chockad att Toy Story 2 var med på Kalle Anka-skiten idag?
Kan inte sluta undra; varför var det med!?!? Blir frustrerad av att inte få veta. Jävla hemliga SVT.

Om vi har tur kanske jag orkar visa det jag fick i julklapp. Fast med lite mer tur kanske ni slipper! Håll tummarna för turen.
Vad fick ni i julklapp?

God jul på er!

...eller god kuk som t9 tycker att det ska stå så jag har sagt det hela dagen istället för jag tycker det klingar fint. Hoppas ni får en fin dag och att ni får det ni önskat er! Känner mig dock rätt nonchalant när jag säger så men jag försöker vara jultrevlig men är inte på det humöret idag faktiskt tyvärr.

Snuskpuss på er.

Hoppas alla idioter fick en påse med skit i julklapp. Eller ett skott i panna.

Genom hålet i mitt hjärta kommer räddningen tillslut

Kent's nya video,"hjärta".

Känns skumt att hon som sitter i soffan i början var hemma hos mig i somras. Våran kontakt blev rätt weird efter att vi träffats första gången, tror det berodde på att jag vart illa till mods och trodde jag hade varit fett lame när hon var här, haha, jag suger.

Men videon är fin, fast skum. Önskar att den fanns på vimeo, men icke. Dom borde göra youtube lite snyggare så det inte känns så fult att lägga upp en video i bloggen. jag är inte så mycket för att lyssna på kent's nya låtar, men denna är rätt bra faktiskt.

För mig blir videon hackig bara för att bilden i det tidigare inlägget är så jävla stor.


710 x 5359 pixels.


Kände för att sätta ihop några bilder som jag gillar från flera år tillbaka fram tills nu. Blev lite mycket egobilder? haha. Alla bilder är olika redigerade också så ser lite konstigt ut men jag orkade inte sitta och försöka redigera alla likadant, hade tagit hela natten och för en gångs skull vill jag somna på kvällen och inte på morgonen.

Det blev cp på ett ställe i bilden där en bild på Molly råkar sitta ihop med en bild under men jag orkar inte fixa det, iallafall inte nu.
Btw, sluta vara så tysta!


Känns bara så falskt och fel.

Jag har bara en riktig vän känner jag. Den som påstår sig ha en nära relation till mig tror verkligen fel. För jag märker inte ett skit från mina andra så kallade vänner eftersom dom inte hör av sig för att umgås eller ens småpratar med mig för att hålla kontakten och frågar om hur jag mår eller vad som händer i mitt liv numera?

Vad är det för vän som gör så egentligen? Ingen vän alls. Och nej, jag påstår inte att alla är dåliga vänner som jag känner men det finns ju vissa som inte håller kontakten särskillt bra men ändå säger att de har en bra relation med mig? Känns bara så falskt och fel. Påstå ingenting om ni inte vill leva upp till den vänskapsrelationen ni säger er ha till mig... Det är ingen action i min vardag även om vi är vänner eller inte. Lika tomt oavsett.

Blir så ledsen och besviken. Tur att jag alltid har Mira vid min sida. Jag har hellre en riktigt bra vän än flera som är falska. Jag är inte så fixerad av att ha många vänner längre... har mer blivit så att jag vill få en bättre relation med dom som jag verkligen funkar med, och då är det Mira och en annan person som jag verkligen blir så jävla glad av att vara med. Men den andra personen tar inte mig på allvar, och det skär i hjärtat som fan för vi har så många minnen även fast vi inte träffats så mycket under de åren som gått som vi känt varandra...

Life is short, indeed.

Man hamnar ju i chock om och om igen efter alla kändisar som dör. Speciellt om en 32årig tjej dör av hjärtstillestånd? Sinnessjukt. Hon måste ha sysslat med droger eller haft någon dold sjukdom för det är nog rätt ovanligt med att hjärtat bara stanna med en tjej som knappt tagit sitt första steg in i medelåldern. Hon är bl.a med i 8 mile, smekmånaden, little black book m.fl. Hon var en duktig och rolig skådespelerska faktiskt. Synd på fan att det blev som det blev. Bilden talar för vem jag snackar om.


Schnö, schnö, schnö

Dro g ut med storasyster och snömonstret i skogen och lekte kurragömma för Molly. Det är nästan en meter hög snö ute här jag bor, galet! Snart ska Mira komma hit och så ska vi dra och åka pulka. Jag har inte åkt pulka sen jag var 12-13 år, helt sinnessjukt, förstår inte varför jag låtit bli att göra det? Eller... jag ville det förra året men min dåvarande pojkvän var tråkig och vägrade, haha.

Bilderna är tagna med min syrras mobil.


With every step I take the less I know myself.

Ritade en liten stund. Skevt, ojämt och typ... ögontrådarna förstörde nog det hela. Jag orkade inte vara noggrann. Jag vet inte om jag är nöjd. På ett sätt är jag väl det, men är nog mer missnöjd. Jag försöker iallafall. De är ju bra att jag kommit igång med att försöka rita igen istället för att vara sådär astråkig utan teckningar i en blogg som jag skaffade för att kunna lägga upp teckningar i. För skoj skull, liksom. Det är inte så lätt att färglägga med tusch heller. Glansen på läpparna vart inge bra, men man fattar ju vad det är iallafall?

Today, tomorrow, forever.

Who and what would I be without my HIM-addiction? No-one and nothing.

29/8 2005 & 14/2 2008.
Love, love, love.

Julpyntet är uppe.

Det är nästan så att jag inte orkar bry mig om julpyntet i år. Vet inte vad som har hänt med mig, jag som älskar julpynt liksom! Men lyckats få upp min lilla gran igen iallafall. Bara 4 dagar kvar till julafton, måste försöka komma iväg och köpa något mer till mamma, pappa och syrran men vet inte om jag kommer orka. Lite sent ute också. Bara köpt fyra julklappar, känner mig lite snål.


Jamie Gordon Levitt and Claudia Schiffer

Om jag fick chansen skulle jag äta upp honom.

Jag behöver en videokamera...

Kom på hur gärna jag vill filma Molly. Vi har inte filmat henne någon gång förutom typ 2 ggr med en gammal digitalkamera som är skitkass och med min mobilkamera som är världens jävla skämt. Känns ju rätt surt när man tänker på framtiden då man bara har bilder av sin första hund men inge inspelar på den. T.ex just nu önskar jag att jag hade en videokamera för att jag vill ut och leka med Molly i snön och hon är så söt för hon är knarkberoende utav snö och blir helt galen och bara goes bananas. Vill minnas Molly föralltid liksom.

Snett, krokigt och kladdigt


Ehm, jadu... Det var ju inte fullt så bra som jag hade hoppats på. Någon konstig idé jag fick nyss att rita snö på naglarna med vitt nagellack på rött (på mina jättefina, sexiga fingrar). Vart ju inte fint direkt. Eller, domhär fingrarna vart finare. Gjorde en missbildad gran på tummen och ett fail paket och en ful stjärna som ni inte ens får se för jag skrapade bort dom!

Fail. Borde gjort en snöflingjävel på alla naglar istället för experimentera!

Det är inte lätt när det är svårt

Och det är inte lätt att bli vuxen när man känner sig ynkilg som ett barn vid vissa tillfällen. Jag vet inte hur bra uppdateringar det kommer bli här i bloggen just nu men jag försvinner inte för alltid om det kommer kännas lite tomt med gamla inlägg nu. Verkligheten är inte alltid lika lätt att bemöta.

Men ska försöka undvika sura miner nu runt jul. Och att det kommer bli lite uppdatering kan jag inte heller direkt säga att jag är stensäker på att det kommer bli, för jag söker mig oftast hit för sysselsättning och tidsfördriv. Men vi får se! Jag har iallafall lämnar en liiiten förvarning ifall att, liksom. Statistiken sjönk ju rättså himla mycket från igår till idag. Men såpass viktigt är det inte. Är ju bättre om jag avvaktar med inlägg tills jag kan komma med något nytt och, förhopnningsvis, kul. Då är det ju roligare för er också.

Puss!

Mira & co.

Drog hem till Mira med snömonstret Molly och käka chips med dipp, drack coca cola, som jag längtat efter så länge, och glodde på Paranormal Activity som var bra tycker jag, även fast det såg rätt fake ut vid två tillfällen. Läskigast är ju när bruden blir iväg släpad ur sängen när hon sover. Jag som dessutom inte är bästis med spöken, det är nog en av mina större fobier - spöken. Så jag lär ju sova gott inatt kanske?

Det konstiga med filmen var att jag fick en vision av hur demonen såg ut, den som hemsökte bruden vart hon än bodde, att den såg ut som baphomet, men när dom testa ha mjöl över golvet så det sedan blir fotavtryck så ser det ut som stora kråkfötter typ? weird.

Sen kom Sofia och efter ett tag så kom Sabine helt random som jag inte sett på flera månader.

System of a down


Dethär var typ, ett av mina favoritband i 8an. Gud vad nostalgisk känsla jag får av att lyssna på dom och jag kan fortfarande texterna. Älskar verkligen denhär känslan i bröstet som man får! Och det var just vintertid i 8an som jag får minnesbilder av då jag satt och lyssna på dom i klassrummet.

Det finns många som säger "system of a down suger" men det är bara för att dom har väldigt annorlunda texter och ett udda sound. Det är tråkigt när folk inte kan vara mer open minded vad det gäller udda musik. (slår vad om att någon kommer grina över mitt inlägg angående Lady Gaga nu bara för jag sa så, men hennes musik är mainstream med en udda image bara. Musiken är fortfarande inge bra.) Jag tycker att Serj Tankian och Daron Malakian's röster är otroligt unika och dessutom olika från varandras och när deras röster kombineras i deras låtar är det som gör musiken komplett! Skulle dock inte kunna påstå att dom är världens bästa band men dom är bra.

Ett av de coolaste banden ever? TYP!

Började lyssna på dom i typ, 8an? Och nu har dom hittat tillbaka till mitt hjärta igen. Underbart!

snö x snö x snö = snö



Molly + kottar + snö = psycho


Lame view from my window

Fan alltså, ingen snö här inte? Har snart snöat non stop i ett dygn.

Höll mig vaken hela natten för sedan, onödigt nog, somna kl9 och vakna halv5. Jag såg på The Phantom of the Opera inatt. I loooove it. Om ni är lika svaga på Gerard Butler som mig borde ni se den för om ni inte sett den har ni verkligen missat något. Han sjunger en del i den filmen. Ni som sett P.S i love you men inte Phantom at the Opera har ju hört att hans röst klingar rätt fint i P.S i love you så ni borde verkligen sen The Phantom at the Opera! Han tog sånglektioner i ett och ett halvt år innan dom spelade in filmen. Han hade aldrig sjungit eller så förut.

Om ni vill se ett youtubeklipp av min favoritdel i filmen, klicka här.

Om jag blir döende ska jag skjuta alla pälsälskare.

De som kan gå omkring med äkta päls utan dåligt samvete har ingen moral i kroppen. De som går omkring med djurhudar från oskyldiga varelser som blivit flodda levande borde verkligen inte få leva om dom verkligen inte tänker på det hemska som händer de stackars djuren när deras liv tas ifrån dom för att den mest patetiska rasen på hela jorden, människan, ska ha på sig dom som kläder? Det är så sjukt. Jag slår vad om att t.ex kissiefittan aldrig kollat på hur hemskt illa pälsfarmningsindustrin behandlar djuren. Dom blir inte ens avlivade innan oftast för pälsen tydligen är med fluffig när djuret fortfarande lever.

Glöm inte bort att skriva på att det ska bli förbjudet med pälsfarmning här.
Om ni inte skriver på kan ni lika gärna dra åt helvete... 'cause that's where you idiots belong.


När man svär, så menar man fan allvar.


Lady Gaga kan suga fisring.

Jag tål henne verkligen inte. Om jag ser henne på tvn, tidningen, i någons blogg eller bilddagbok så flyr jag. Hon är överskattad för hon har en udda image och springer omkring med sina rymdcirkus outfits, inge mer. Hennes röst låter mainstream och låtarna är... så aQua-liknande, enligt mig. Kan inte ta henne på allvar. Om jag ser i någons blogg att dom tycker hon är bra så stänger jag ner direkt. Tyvärr, men folk kan bli så ointressanta när deras musiksmak ligger i samma låda som katten skiter. Urk!

Muncheez!

Jag såg att vi hade tortilla chips hemma så jag tjåla ju dom direkt! Och jag har ätit en hel burk med oliver idag, pappa kommer bli arg. Och på tal om pappa så städade han mitt rum idag så nu hittar jag ingenting här inne, kul... men tur att det blev städat iallafall. Inte dammsugit mitt rum på över en månad säkert. Freshness.

Dags för en "vit månad" eller två... eller tio?

Yeah. Igår kväll/inatt hade jag sämsta fyllan ever. Sprit hemma hos Mira's syster Satu, sen drog vi ut på grannortens lokalkrog och vi drack öl. Kändes ju inte direkt så jättetufft att vara där, även fast det var rätt många i våran ålder och såna som jag bruka vara med när jag var mindre var där.

När Mira drog fram pluntan med whiskey inne på toaletten och jag tog en klunk så vart det slut på det roliga. Spydde i handfatet efter en sekund. Jag har nästan inget minne av kvällen. Jag vet inte ens vad jag pratade om med folk men vad jag ser på min kamera så pratade jag med såna som jag inte ens sagt hej till på år.

I feel so awesome and pathetic. Orka spy. Brukar inte göra det, inte gjort det på över ett år, men jahapp, det var så illa tvunget att hända nu tydligen. Har bara haft en sånhär sugig fylla en gång tidigare och det var i maj förra året. Lär inte dricka på ett tag. Opepp som fan med tanken på nyår. Jag lär ju inte vara på partyhumör då, för när det väl går illa på fyllan så kan jag verkligen tappa lusten för alkohol ett bra tag. Men det är väl bara bra ändå. Legat i sängen hela dagen tills nyss runt 21.

Tror för övrigt att min kamera är trasig. Den vägrade att ta bild vid ett flertal tillfällen igår. Fast... nu när jag tänker efter, så kanske det var så att jag inte hade satt på kameran då ens? Jag vet inte, var så lost in space så det förblir nog ett mysterium. Förstår inte varför jag fortfarande inte sänkt ISO:n, kolla bildkvalitén liksom, ser ut som jag tagit den med en skruttis kamera. Fast, den är ju rätt skruttig nu. Jag vill ha en ny kamera nu, nu, nu. Canon 50D plz.


Let it snow


Det börja snöa så jag sprang ut med kameran.
Sen sluta det snöa. Jag hade tur med bilden ändå.


Efter den 7:e augusti 2010 kan jag dö lycklig.

Jag läste igår att Mötley Crüe kommer till Sverige till Sonisphere Festivalen. Jag ska lätt dra dit. Det kommer att kännas hur mäktigt som helst, och inte bara för att se mötley utan alla band och artister som kommer dit kommer ju vara så sjukt värda att se! Men jag går allra mest dit för att se Mötley, eftersom det är ett av mina top tre-favoritband, och jag hade ju inte råd med Peace & Love dethär året så blir ett sånt sjukt jävla måste att se dom 2010.

Kommer inte kunna leva med mig själv om jag missar dom igen. Tror dessutom att själva stället som allt kommer hålla till kommer vara på samma plats där jag jobbade som volontär på Where The Action Is i år och det stället var heltmysigt.


Gimme shelter


Jag rymde med min moster Satu hem till henne igår av ren impuls. Bara för att komma bort hemifrån ett tag. Vi åkte till plantagen och  Satu införskaffade sig en julgran efter flera års firande utan. Undra hur hon pallat det, det är ju verkligen noll julstämning om man inte har en julgran på julafton.

Passa på att ta en bild på deras übersnygga, småretro vardagsrum. Lite stökigt men whatever? Jag satt som fastklistrad framför tvn och glodde på animal planet tills jag nästan däckade. Jag vill också ha animal planet. Det är typ min favoritkanal för jag bruka kolla på det hos Mira lite förut, och så har vi inte den själva? Världelösa viasat-helvete.

Förlåt för brus. Jag hade för hög ISO, ingen blixt och fotade genom ett fönster och det vart ful reflektion på glaset för solen var precis ovanför det hållet som jag fotade. Vågande inte chansa och öppna dörren för den reagera t.o.m när jag rörde mig inomhus.

Jag glömde att ta med kameran när jag och Satu gick på promenad när lillEdvin skulle sova. Dumt, för vi gick förbi höns och hästar. Jag har ju verkligen en sån jävla foto-torka nu att det nästan känns sorgligt. Vintern och hösten är inte min årstid känner jag...

Learns some manners or go fucking kill yourself.


De fulaste människorna på jorden är inte de som är fel proportionerade med missbildade ansikten eller ser ut som Shane MacGowan. Det är alla otrevliga jävla människor som är det mest äckliga och fula människorna som finns. Det finns vissa människor som jag har tänkt "åh vad snygga dom är!" men sen när man lärt känna dom och det visar sig att dom är riktiga bitterfittor och otrevliga typer så vill man bara slå dom tills deras utseende matchar deras personlighet. Eller för att göra det ännu enklare; bara sätta dom på en jävla ö där alla kan vara otrevlig mot varandra tills den ena blivit ihjälslagen efter den andra för dom inte står ut med att stöta på någon med lika rutten attityd som dom själva.

Jag förstår inte grejen med att vara allmänt otrevlig utan anledning? Visst om man råkar gå in i någon men inte hinner säga förlåt för man kanske har bråttom, men om folk liksom bara lever och tycker det är det rätta sättet att göra för att vara sig själv och bara slänga dryga, nonchalanta och elaka kommentarer för att känna någon slags makt är ju bara så himla omoget och framför allt, efterblivet. Jag brukar vara otrevlig förut mot folk, men jag insåg att det inte är så man får respekt, så jag har genom åren bättrat mig hela tiden och som plus i kanten för jag blivit trevligare så har jag blivit mer pratglad och social. Även mot såna som står i kassorna i affärer så kan det bli så att jag får för mig att prata lite kort eller dra ett torrt skämt, bara för att jag känner att det är sån jag är nu.

Jag vet inte hur många människor som jag stöter på både IRL och över internet dagligen som verkligen är otrevliga med flit. Jag orkar inte med dom. Om jag var sån fortfarande, fast jag var egentligen inte sååå otrevlig, hade bara lite för mycket attityd, skulle jag bli så äckligt deprimerad. Men dom har väl dålig självkänsla eller något sånt? Något är det ju som inte stämmer. Kanske är så att dom antingen fått för mycket eller för lite stryk hemma som barn? *suck*

Jämför man otrevliga människor med Shane MacGowan, eftersom han är den fulaste människan jag vet även fast hans röst sparkar rumpa, så är han fan den sötaste prinsessan som finns. Otrevliga människor = Kuknyllen som borde bli brainwashed till att bli trevliga och ha viljan att göra folks vardag lite bättre än att smitta av sitt dåliga humör genom att vara ett dumhuvud. Set your goal to be a rolemodel instead of an disrespectful asshole.

Jag fick en kommentar igår av en tjej vid namn Danielle, även fast jag inte har en susning om vem hon är för hon inte hade någon länk, så blev jag väldigt glad av det hon skrev "Jag kollar in din blogg varje dag, den är jävligt bra" tänk alltså vad de få, små, snälla kommentarer kan åstadkomma och göra stor skillnad för bl.a mig att få höra. Mitt humör är som världens bergochdalbana nu för tiden, förmodlingen p.g.a mina p-piller, men den kommentaren lyckades få mig på bra humör ett rätt bra tag under kvällen. För jag vet att min blogg inte är någon big deal, men det värmer ju så himla mycket att veta att det finns såna som uppskattar den och finner den intressant.

Jag vet inte om det är läskigt att kommentera sånt till folk, bl.a mig, för ni kanske inte vet om ni får någon uppskattning om ni skriver det, men jag blir riktigt glad och säger tack personligen om ni länkar er blogg under ert namn. Annars kommenterar jag under det inlägget ni kommenterat och säger tack. Don't be shy, i'm a nice person, believe it or not. Vill ni ha bevis så kan ni få det också om ni har balls för att träffa mig! Haha, men det skulle nog kännas rätt weird, för både er och mig. Jag nämner just dethär för jag ser ju att det är fler som kollar än kommenterar.

Och nääää, påstår inte att jag har jättemånga som glor i min blogg, för det har jag inte. Hehehe!

Man ska inte pilla...

Som sagt så fuckade jag upp kodmallen häromdan och sen dess funka inte statistiken för mig, kul. Så jag uppdatera kodmallen nyss och gjorde om allt, och nu funkar den men den har hoppat över två dagar. Bajs! Vad frustrerande det känns, även fast det bara är ett fåtal som kollar så är det ju ändå kul att veta att någon ändå kollar hehehe.

'Skenet bedrar' är en passande fras.

Jag avslutade precis en halvt påbörjat romans med en killkompis. Han vill inte samma sak som mig fick jag reda på idag, och varför ska jag då hålla fast vid honom? Pfft. Kanske inte ska träffa yngre killar? Även fast han bara var ett år och några månader yngre. What to do when bad luck is haunting you? Men jag ger ändå inte upp. Det är en ny dag i morgon och jag tänker fortsätta leva och leta vidare efter mitt hjärtas fröjd. Jag är inte ens ledsen, jag är bara arg och besviken. Förstår inte hur folk kan ha så svårt med ärlighet? Äsch, what's done is done.


Glor på P.S i love you. Älskar den filmen, så himla underbar. Hjärtskärande och lycklig på samma gång. Gerry Butler är med i den, och han är så otroligt jävla vacker och charmig. Om jag får kyssa honom en vacker dag så kan jag dö lycklig tror jag!


Fever Ray

La märke till två nya Fever Ray videos som jag inte sett förrän nu. Låtarna har jag ej hört förut heller. Älskar hennes videos, dom är så... mystiska. Och låtarna med. Jag gillar Fever Ray helt enkelt! Jag har lagt upp hennes videos förut, då var det låtarna when i grow up, if i had a heart, trianglewalks och seven. Det inlägget hittar du här. Favoritlåtarna är when i grow up och if i had a heart!

 


Dumt att vara vaken halv5...


666 och sånt

Var i Kista och handla julklappar idag, eller ja, jag köpte inga men jag penkade ut en del jag ville ha, haha. Passade på att köpa två nya svarta pennor idag eftersom min jag hade igår tog slut. Och så fick jag lust att rita av Jessika.

Det Gick väl helt OK inte superlikt men man kopplar ju om man vet hur Jessika ser ut. Jag är sämst på att rita hår, och jag improviserade när jag rita håret för jag titta bara på denhär bilden för att rita hennes ansikte. Jag är egentligen inte helt klar, jag känner att jag vill göra grejer i bakgrunden men vet inte riktigt vad, men jag tänkte att eftersom Jessika har många, både konstiga och fascinerande, intressen så ville jag få in det i bakgrunden. Och ett av hennes intressen är satanism och sataniska saker osv. Därav gjorde jag ett pentagram i pannan på henne. Jag kunde inte komma på mer än att göra än det. Känner att min sataniska fantasi inte är så bred, haha.

Märkte också att jag har en tendes att överdriva volymen och antalet ögonfransar vilket är irriterande. Men ritar man med tusch så finns det inte så mycket att göra när det väl blir som det blir. Men jag är nöjd med tanke på att detta är min tredje teckning på typ över ett halvår som jag ändå inte lackat sönder på för dom inte blev bra.



Allting började med ett ensamt öga.

Ritade lite på fri hand(alltså nej det föreställer inte någon) för att fördriva tiden och använde mina tuschpennor för typ tredje gången sen jag fick dom, vilket var förra julen. Satt bara och rita for fun, så blev det en rättså scene tjej med turquoisefärgat hår och piercings, baseball tröja och en ros tatuering? Haha. Ja, det var det enda jag kom på att göra. Nyllet vart lite skevt men gör inget. Jag totalsabbade ögonen lite genom att försöka göra som grå skugga, jag vet! Den grå pennan jag hade var för mörk... *cut*



Heartkiller


Sådärja, här har vi HIM's nya singel. Enjoy.

lovelovelove this guy

Fuck Miss J. Alexander, det är Jeffree Star som har snyggast ben. Visst, hans musik kanske inte är världens bästa men låtarna är ändå rätt catchy. Och jag älskar honom i helhet för han är så himla cocky och härlig. Och han är, ja, helt enkelt snyggast bögjäveln enligt mig. Mr.Scene queen, liksom.


Älskar ju julen ändå...

Beställde nyss ytterligare en julklapp till mig själv. Så hittills har jag beställt 5-6 julklappar till mig själv haha. Vet inte vem jag ska välja som ska betala dom åt mig bara! Beställde iallafall denna übersnygga tröja nyss. Det kommer nog bli min nya favvo myströja.


tjugofem sekunders intryck

Hörde precis ett teaser smakprov av HIM's nya låt Heartkiller som kommer vara med på nya plattan. Annat sound? Ja, men ändå smått relaterat till Venus Doom. Låter det bra? Ja, det tycker jag faktiskt även fast det är bara är ca 25sek av låten som jag fått höra och då är det refrängen. Vi får alla hoppas, iallafall vi HIM-fans, att låten kommer låta lika bra i helhet. Håller tummarna stenhårt. Förhoppningsvis finns hela låten tillgänglig för nerladdning inom en snar framtid.

Om dom bestämmer sig för en turné för nya skivan så tror jag antingen det kommer bli så att dom drar på festivaler under sommaren bara eller så kommer det bli under hösten '10. Och eftersom jag velar fram och tillbaka ang. ångest över pengar så hoppas jag mest på att det blir att dom styr upp med konserter till hösten istället för att man ska behöva betala multum för att se dom på en festival.

Jag vet att jag skrivit att jag planerar att dra på festival men jag kan inte riktigt hålla vad jag lovar oftast. Allt beror på vilka fler band och artister som kommer att spela vart. Jag skippar nog festivaler fram tills att mötley eller turbonegro eller något såntdär band som jag verkligen längtar efter att få se första gången kommer till sverige. Som tur är så ska jag ju se Wolfmother i februari så årets höjpunkt kommer ju ligga redan på månad nummer två under det nya året. Nice? Eh, ja.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1094224/images/2009/cccc_50874119.jpg


In the ghetto


RSS 2.0