Han är så arg

Jag lämna en lapp till Elvis. Hoppas han läser den...

Jag dör av lycka!


Tanto osv


Igår var man minsann full. Mira

Eyes on fire


Cykeläventyr

Jag och Mira var ute och cyklade i typ 3-4 timmar idag. Våran mission var att vi skulle hitta kossor som jag ville fota. Men vi hittade inga kor. Men istället hitta vi får och sånt. Bättre än ingenting.


Cykeläventyr




Cykeläventyr




R.I.P Chips

Miras hund Mimmi fick valpar idag. Hon har fött fyra stycken men en dog. Och det är någon kvar i magen också. Jag fick döpa de två pojkarna, och det blev Charlie, Maggie och Pelle.

Vi är så olika, som dag och natt


Beat it

Åh vilken underbar jävla gåshud jag fick av att se detdär. Fyfan vad härlig känsla!
Jag har aldrig blivit så rörd och imponerad av dans som jag blev nu! Helt jävla fantastiskt.


Jag, Jonas & Brüno

Lyckades tvinga en liten fis vid namn Jonas att bjuda mig på bio ikväll, hihi. *busig*


And we were all yellow

Gult är inte fult.


Äta glass med stulna plastskedar

Träffade Sabine & Mira ett tag idag. Jag och Sabine köpte en Ben & Jerry's som vi delade på. Vi satt på en bänk ute, lyssnade igenom de låtarna som jag hade på mobilen och snackade om klamydia. Väldigt intressant!



Vilken färg har själen älskling?


Fyfan vad jag är sugen på att se Kent igen. Att umgås med en söt kille som gillar kent är  farligt. Och ja, jag älskar Kent.
Bilden från när jag och Sabine såg Kent på Läkerol Arena i Gävle 7:e mars 2008.



"I'm the king of the world!"


Spenderade min natt igår hos en söt liten herre på 194cm. Att mysa med titanic i bakgrunden känns rättså jävla jättemesigt.  Speciellt när Celine Dion låten började spelas så blev det lite awkward silence. Och låten som är här ovanför, som inte har någonting med filmen titanic att göra, kommer påminna mig om honom jämt och ständigt nu eftersom det var han som äntligen gjorde så att jag fick veta vilka det är som gjort låten. Men aja, vad gör det, den är ju så jävla bra!

Var i stan med Stephany idag. Meningen var att hon skulle handla kläder och sånt men istället var det hon som åkte hem tomhänt och jag som åkte hem med ett par nya jeans och en t-shirt. Så kan det gå!

Snatch

Kollade på Snatch igår med en hemlig P23 som bjöd på pussar och kramar. Den filmen äger.



Dunk as fuck and ready to battle.

Mira & Jag slåss lite, kul va?


Naken och kall

Hittade denna när jag var ute med Molly igår. Den fick följa med mig hem.


Det är inte lätt när det är svårt...

Jag tror att jag skiter i detdär med att börja frisörlinjen i Norsborg. Det är för långt att åka, och det känns verkligen inte rätt. Ska åka till arbetsförmedlingen i morgon på ett möte och förhoppningsvis får jag pengar av dom om tre månader. Och jag är ju som sagt fortfarande första reserv på folkhögskolan i jakobsberg så jag hoppas fortfarande att någon som kommit in inte kan gå där.

Nick and Norah's infinite playlist

Såg en ashärlig film nyss.


RSS 2.0