Försöka går ju...

Någon kväll då himlen är molnfri och prydd med stjärnor ska jag försöka igen.

Pärlor & The Sounds. Det gillar vi!


Dagens sysselsättning i typ 1½ timme. Michael Jackson vart lite större än jag förväntade mig. Alla svarta pärlor jag hade kvar tog nästan slut. Jag satt och tänkte vad jag skulle göra om det nu var så att pärlorna inte skulle räcka. Så fick jag en såndär "flashback", som JD brukar få i scrubs, att jag kastade iväg pärlplattorna åt helvete. Men som tur var räckte pärlorna. Och Michael Jackson överlevde. Kind off.

Fixade lite kategorier idag också. *pekar på menyn*

Beep, beep, beep

Bilden tog jag häromdan på min promenad med Molly. Suttit och lekt lite med den som ni kanske ser. Gillar att det ser ut som ett mönster på något sätt! Såhär såg den ut innan jag gick loss på den, efter att jag bara fixat med ljus och färgtonerna. Tycker det känns som en helt annan bild nu. Det är lite kul tycker jag såpass tidigt på morgonkvisten. Eller ja, morgon är det väl inte riktigt än. Men vi säger att det är så nu.

Lär bara färga håret rött en gång till, eftersom jag har ett paket färg här hemma redan, sen efter det så blir det nog inge mer rödtott. Jag pallar verkligen inte att färga håret hela tiden och liksom jag kommer behöva göra det om jag fortsätter ha det rött. Jag har tvättat det max 4 gånger sen jag färgade det med en permanent färg och det är redan orangebrunt rött typ. Inte röttRÖTT som jag vill ha det. Fan, fan, fan.

By the way, jag håller tummarna stenhårt för att Moa eller Jon ska vinna på idol. Fast hoppas mest på Moa för att hon är riktigt jävla ball. Hennes hår så snyggt att jag skulle kunna spöa på någon. Jon råkar ju också vara jävligt frän.

Fan, nu kan jag inte bestämma mig längre.
Nu vet jag inte vem jag vill ska vinna.
Heja... Anders Bagge! *love*

Godnatt.

Snart är det oktober och ännu mer höst.


Vi får se vad morgondagen har att ge.


Jobbigt att vara utan pojkvän. Ibland. Saknar dendär nykär-känslan då det bara pirrar i magen och hjärtat slår i 210km/h. Oturligt nog så faller jag alltid för fel kille. Faller alltid för dom som helt plötsligt blir askonstiga och skumma efter någon månad. Och dum som jag alltid är så tror jag att dom ska bli som vanligt igen. Men icke! Fast tur var det ju att det var jag som gjorde slut i mitt senaste förhållande. Så som vi hade det var ju helt värdelöst och borde inte blivit kallat för förhållande ens. Aja, jag ahr ca 60 år på mig kvar att hitta någon fin person att bli kär i så får bara bita ihop och leva livet tills den jäveln kommer för att sitta och vänta pallar jag inte liksom.


När jag var 16 år med tovigt hår...


Bilder från 27:e oktober & 16:e november 2007. Jag älskar att kolla igenom mina gamla bilder, och lyssna på musik som jag lyssnade på under den tiden som bilden blivit tagen. Det känns också sjukt på något sätt. Kan t.o.m minnas hur mitt hus luktade då.

How do you feel? That is the question.


Otur som man har så vart man ännu sjukare igår efter min skogspromenad. Känner mig hängigare nu än jag gjorde innan. Snorig, jätteseg och trött som in i helvete. Ska kolla på Smallville nu. Har alla 8 säsongerna på datorn nu. Kollade klart på True Blood igår, fastän jag inte ville det för att jag blir så frusterad av nyfikenhet på vad som kommer hända. Jag är otålig.

Bilden är från någon gång i april 2007. Det var på den tiden då man var smal och inte hade börjat med dumma p-piller och bara kunde äta vad jag ville, hur mycket jag ville, när jag ville, utan att det påverkade min vikt någonting. Nu kan jag knappt äta lite godis utan att gå upp i vikt. Åt helvete med p-piller.

Jag behöver förändringar

Inom loppet av 1 år flyttar jag och Mira. Förhoppningsvis.
Jag har inget att stanna kvar för i Stockholm.


It's true, life will smile for you


Maybe i'm a little bit slow?


Yo! Varit ute med Molly in the middle of nowhere i skogen i ca en och en halv timme. Hittade en stig som jag aldrig orkat gå på förut. Och jag blev verkligen förbånad när jag hittade en tunnel man kunde gå igen under motorvägen så självklart gick jag igenom där för att se var som fanns på andra sidan. Men kan ju säga er att på andra sidan så kom man inte fram till något roligt att fota oavsett hur långt jag gick. Jag gick såpass lång att jag inte ens orkade gå tillbaka så jag la mig på marken på en äng som påminde om den där bambi's mamma blev skjuten.


Så nu sitter jag här, helt svettig för att min lilla skogsrunda var lika jobbig som en idrottslektion. Ojämn mark överallt förutom på stigarna. Upp och ner, upp och ner. Min frilla blev helt saboterad när jag slet av mig mössan för att jag ba kände hur svettet pärlade ner för min panna. Hatar att svettas. Speciellt när man är på ett ställe där det inte blåser.



Högg precis ihjäl juicepaketet med en kniv för att kunna få bort den jobbiga förslutaren så jag kan dricka direkt ur paketet. Det fanns inga stora glas. Snacka om att man blir helt förändrad av att vara i skogen för länge. Skogsmongot goes bananas på juicen liksom. Väldigt civiliserad.

 

 


B&J's vs. SIA

Det är definitivt mycket mer värt att köpa sorbét från SIA för 18kr/halvlitern istället för Ben & Jerry's sorbét för 50kr/litern(?). Ben & Jerry's sobét gjorde mig illamående och var verkligen inte god. Och den från SIA är god, smakar mer fräscht och är verkligen prisvärd. Den har dessutom inga fruktklumpar som har jätteäcklig gelékonsistens som Ben & Jerry's sorbét har. Så ett bra tips om ni är sugna på sorbét, köp inte Ben & Jerry's då... köp SIA.
Enough said.


Robots in disguise


Eftersom jag är sjuk och inte kan åka iväg och fota för jag pallar inte bli mer sjuk nu när jag känner mig en aning bättre idag, så blir det lite gamla bilder som jag gillar som är såpass gamla att jag inte lagt upp dom här förut.

Bild #1: 25:e november 2007. Samma kväll som vi hämtade hem Molly då hon var 8-9 veckor gammal. Fast då var hennes namn fortfarande det som säljaren hade gett henne, Slippsan, det för att dom tyckte det såg ut som att hon hade en slips på bröstet fast jag kunde inte hålla med om det alls. Bestämde mig inte förrän lite senare på kvällen att hon skulle heta Molly.

Sen på morgonen därpå när jag skulle ut med Molly men tänkte att jag skulle hämta mat åt henne först så passade hon på att hoppa upp i min säng och inviga den med en liten bajskorv som inte direkt luktade hallon.

Bild #2: 11:e december 2007. Godisgrisen Molly var så himla liten.

Låten där uppe är en av det många låtarna som jag fick av en killkompis som jag hade under en period precis innan jag fick Molly. Så tyckte den kanske var lite passande på nå vänster.



Bla, bla, bla, bla. Ni vet.

En viss person bestämde sig för att anmäla min blogg ett antal gånger. Därför blev det lösen på min blogg i några timmar eftersom jag legat och sovit fram tills nu så, Aa. Var tvungen att ta bort inlägget jag skrev häromdan eftersom det tydligen var kränkande och det är ju absolut inte värt det om jag ska få min blogg avstängd p.g.a det :) så aja, puss på dig.

Jag är helt förälskad i denna mannens musik


Hittade tyvärr ingen annan låt än "bad things" eftersom den är populärast
för den är introt till True Blood, men hans andra låtar är också väldans bra.

"I wanna do bad things with you..."

Alexander Skarsgård var bannemig tillräckligt snygg när han var ung och pojksöt som i t.ex vingar av glas, men när han är faktiskt sjukt snygg nu som äldre också. Fast ja, hade ju inte direkt förväntat mig annat. Och hans vampyrlook i True Blood klär honom verkligen. Som med Rob Pattinson... blekheten och själva vampyrutseendet gör dom ännu snyggare. Fast... Bill, Stephen Moyer, is a hot piece of ass too som vampy. *dreggla lite*

Som sagt. Jag är en omvänd pedofil. "Lammkött" är inte riktigt min grej. Jag attraheras mer av äldre. Fast ja, det finns ju definitivt en gräns för intimitet med äldre såklart! Men att sitta hemma och dreggla lite oskyldigt över vackra, lite äldre män är ju helt klart tillåtet in my opinion.

Känns dock lite drygt när man sitter och kollar på True Blood nu och minnas vissa delar i avsnitten så man måste härda ut lite fastän man vet vad som kommer hända. Men serien är ju bra utan tvekan. Om ni inte sett den serie, så gör't! Själva introt till serien är ashärligt gjort tycker jag.

Aja, enough said. Ska fortsätta kolla nu.
Det är jobbigt att vara sjuk, har inte så mycket att göra. Därför blir det en del text. lol


Det är kambodjanska?

Jag blir så himla illamående av att läsa dom påpulära fjortisbloggarna. Hela tiden "jag är så känd", "jag är så snygg", "alla avgudar mig", "jag har över 10.000 besökare fast jag bara är 14 år, luktar kiss och får mig själv att framstå som en idiot", "kolla på mig när jag svankar oerhört mycket på denhär bilden. åter igen, jag är så snygg" Intressant? Oja. Och dom skriver ju om inget vettigt alls. Dom skriver ju bara om sin vardag som fjortis i princip? Jag är besviken på världen.



Aja, ska kolla om på första säsongen av true blood så jag kan börja kolla på dom nya avsnitten. Glömt bort massor. Dock så kommer jag ihåg att efter första gången som dom träffar Alexander Skarsgård så frågar huvudpersonen, Sookie, vilket språk han pratade och då sa Bill, huvudpersonen #2, att det var kambodjanska? Wtf liksom? Och när jag tar upp det med andra så säger dom ba "va nej så säger dom inte alls?", och det sjuka är att jag försökte lyssna om jag hörde fel flera gånger men han sa fortfarande att det var kambodjanska. Weirdness.

UPDATE: JAHAAAAAAAA, fan vad korkad jag är. Trodde Bill menade att Alexander Skarsgård snackade kambodijanska men han menade musiken som spelades i bilen hahahaha.



Min röv är för cool för dig

Kommer inte kunna tatuera mig igen förrän jag har jobb vilket kan ta ett tag med tanke på den jävla lågkonjunkturen. Men förhoppningsvis kan jag få jobb på Max med hjälp av grannen. Försöker skriva om mitt CV så att det låter lite mer övertygande att dom ska anställa mig hehe. Kom på att jag har fler erfarenheter än att bara servera. Kan ju också ta emot beställningar, sköta disken och ta emot reservationer av bord över telefon. Så helt oduglig är jag inte.

Jag och Patrick Swayze kände för några koppar te.

Någon som minns dendär reklamen för några år sen där en tjej kom hem med alldeles tillruffsat hår och så frågade hennes föräldrar vart hon varit, och så sa hon "jag har varit hos Johan... och druckit te." Jaha sa dom och så fort hon gick iväg så börja dom leta som fan i massa böcker och försökte förstå vad hon menade med det. "dricka te... dricka te... *bläddrar igenom 210 sidor i en bok*". Jag tyckte den var kul.

Jag var med Patrick... och drack te.
Hö hö. Kul.

Happy birthday my love, Molly.

Glömde skriva att idag fyllde min älskade hund 2 år. Dock så fick hon ingen present dethär året. Känner mig dum och usel för det men hon får alltid någonting gott om dagarna så förhoppningsvis så gjorde det inget. Får köpa något kul till henne när jag har tid, pengar och lust.

Puss på Molly.

Dance of the knights

Inspiration tack. Jag gör ingenting om dagarna förutom att spela the sims. Känns som om höstdepressionen kommit tidigare än väntat. Eller så är det bara latmasken som gnager. Inte rört ett finger bortsätt från när jag hjälpt till med disken och så här hemma. Min kamera tror säkert att jag hatar den för jag har inte använt den sen jag var på bio och jag vet inte ens vilken dag det var.

Jag har ingen tidsuppfattning, ingen lust att hitta på något, ingen ork att resa mig upp ur datorstolen och jag orkar knappt spela the sims 3 som jag väntat på så länge att kunna ladda ner. Och nu äntligen när vi har lite snabbare internet så känner jag inte för att spela. Jag borde få en spark i arslet. Jag når inte själv så behöver hjälp. Jobbigt alltså.

Vaknade med ont i halsen idag fastän jag bara varit hemma de senaste dagarna, och min första tanke var "okej, svininfluensa, jag kommer dö". Efter alla rubriker om den jävla svininfluensan och dess dödsfall så blir man ännu mer nojig. Och jag var tillräckligt duktig på att noja upp mig över saker innan så att veta att man kan bli dödligt sjuk av att vistas ute blad folk nu mera är ju inte till så stor hjälp.


I want you, Gerry Butler.

Var på på bio nyss med Sandra och Pontus och såg Gamer. Den var asbra. Det var en såndär framtidsfilm där all teknologi var överdriver utvecklad och så. Människor som begått brott hade fått någon grej inprogramerad i skallen och satts in i ett slags realityspel där det är andra människor som styr dom.

Jag är sjukt dålig på att förklara filmer kom jag på så jag slutar nog mitt i allt och länkar trailern istället. Enjoy!


Okejdå folket, såhär är det va...

Jag älskar Robbie Williams! Enough said.


See that idiot walk, See that idiot talk



Åkte till Solna med mamma och syster idag. Satt i baksätet och turistfotade i princip allt som jag åkte förbi hela vägen till Solna.

Och så fick jag en idé helt plötsligt där bak i bilen. Jag skulle tjyvfota dom andra som körde bil brevid eftersom rutorna där bak på mammas bil är tonade. Så mitt första offer som jag såg gjorde mig totalchockad så jag missade att fota honom för han såg verkligen ut som Anders Bagge. Är typ 95% säker på att det var han. Weirdness!

För övrigt blev det asbrusiga bilder för jag hade för hög ISO.
Bara så att ni vet alltså.

Förresten, TJA! Mitt hår är ännu rödare nu.

1952-2009


Jag borde ha blivit född på 1960-talet...

Yo. Idag har jag suttit och lyssnat på musik hela dagen. Lite småblandat men typ bara sköna jävlar från 60 till 90talet. Och ja, HIM är faktiskt 90tals och därför hamnade dom i min lilla bildmix där nere *pekar* fastän deras sound skiljer sig rätt mycket ifrån dom andra sköningar runt omkring. Men ja, man ska kunna variera lite! Och som sagt så är ju HIM mitt favoritband. Dom var det första bandet som jag börja lyssna på och och verkligen fastnat för, så jag har liksom inte lyckats växa ifrån. Inte för att jag vill det men.

Jag hatar den nutida musiken, speciellt rocken. De flesta banden är bara så... usch, fy och blä. T.ex Dead by April är inga favoriter. Har inte ens orkat ta mig tid till att lyssna på dom för att det känns bara inte OK när jag hör dom på radion eller på tvn. Byter alltid kanal. Men alla band är inte dåliga, men det är så många band numera som har likadana sound så man bara känner att man inte orkar lyssna på dom. Jag är riktigt fast för 60-90tals musik. Det är mer min grej. Jag är en jävla gubbe som gillar att lyssna på Mötley Crüe, Kiss, Queen, The Who, Bob Dylan, Black Sabbath, Rolling Stones, Jimmy Page, Pearl Jam, Jimi Hendrix och Johnny Cash och så vidare. Okej?! En fin blandning.

Av att dömma på mitt utseende och min stil så har jag inte en susning om vad folk tror att jag gillar för slags musik. Vad trodde ni att jag tyckte om att lyssna på innan jag skrev om detta?

Aja, nu byter vi samtalsämne innan jag åker på stryk av någon tuff jävel som gillar Dead by April. Fast jag är ju egentligen en "allätare" när det gäller musik med tanke på att jag också gillar Håkan Hellström, Kent, Broder Daniel och Lasse Lindh rätt mycket som är verkligen helt tvärt emot den musiken som jag skrivit om nu. Jag skulle nog kunna sitta här i hundratals timmar och säga vilka musiker och band jag tycker om. Men ja, som sagt, stop nu Sophia, nu räcker det.

Jag har kanske kommit på ett sätt som jag kan tjäna pengar på! Men jag tänker inte berätta vad det är än ifall jag fail:ar. Men om det blir en bra start med det hela så får ni nog veta tillslut. Men tills dess får ni sitta som på nålar och vara nyfikna och hålla utkik hära ifall jag avslöjar vad det är eller om jag skiter i det hela och försöker komma på något annat.

Och om 13 timmar och ca 40 minuter ska jag vara på ett möte på arbetsförmedlingen. Pepp? Icke. Jag är ingen morgonmänniska för fem öre. Jag är en såndär jobbig jävel som tycker om att dröja kvar i sängen tills klockan två på eftermiddagen. Ibland har jag otur och kommer inte ur sängen förrän runt halv fyra. Och då är det minsann illa ska jag säga er. Måste ta mig i kragen snart och få ihop ett CV och ge det till min granne för att hon kanske kan hjälpa mig få jobb på Max i Barkarby. Det hade ju varit ganska värt om jag fick jobb med tanke på vilken jävla ångest jag har titt som tätt varje dag över pengar. Att veta att man får pengar ifrån någonstans skulle kännas skönt. Ni som redan har jobb eller går i skolan och får studiebidrag vet inte hur bra ni har det. Jag brukar sitta och tänka "fan vad synd det är om de nyblivna arbetslösa som tog studenten i år", men jag kom ju på att det inte är mer synd om dom än mig för dom har iallafall en utbildning och jag har ingenting. Att ha gått på hotell & resturang-programmet i 2 månader är inte direkt någon stor erfarenhet. Fan, fan, fan. Stryk borde jag få, men det kanske jag sagt förut, men jag borde verkligen det. Så som jag misskött mig i skolan så förtjänar jag stryk. Skolkade jätteofta från sjuan till nian. Skolkade t.o.m på IV. Vadfan liksom?
Slå mig.

 





Obelix säger:"Äta bör man annars dör man", och jag håller med. Men inte billig müsli.



Började dagen med en jävla müsli. Som inte ens var god. Billig skitmüsli från hemköp. Hjälpte inte heller att jag försökte göra den lite mer rolig med krossad choklad på. Kände inte ens smaken av chokladen. Jag är besviken. Jävla skitliv. Nu dör vi. Eller inte. Hej!


Rött, rött och åter igen rött.

Min moster har varit här hela dagen med sin son, min kusin, Edvin.

På tal om inget så tycker jag att min kamera är riktigt urk på burk och vill verkligen köpa en nyare, bättre och faktiskt lite mer avancerad. Canon 350D är inte direkt någon proffskamera så att säga. Den är liksom jättesimpel. Tråkig. Och jag har tröttnat. Ge mig pengar till en 40D eller 50D, please?



Radion spelar aldrig våran sång...


Igår efter att det regnat och det börja klarna så såg jag ett jättestort och mysigt moln som jag tog bild på genom mitt fönster. Blev lite besviken för att jag inte fick med hela molnet för det var en massa skog i vägen. Mej aja, sånt är livet.

För övrigt, är det någon som har tips på någon bra foundation som inte gör en helt torr eller helt flottig utan liksom bara är bra och ser bra ut. Jag har väldigt, väldigt ljus hy så ja det ska ju inte vara någon mörk ton utan näst intill likblek, tack!

Äntligen!

Nu har jag fixat photoshop efter 100 års knep och knåp så är det installerat och det fungerar. Här är en bild på Mira's valpar åter igen. Vi duschade av dom för att det var en köpare som skulle titta på dom, men hon kom aldrig. Men dom vart så himla söta när dom var blöta. Dom såg så små och smala ut.

Och nu är, min lilla favoritbebis till vänster på bilden, Charlie såld. Fast ja, jag har ju börjat digga Pelle rättså mycket också men han kommer nog också bli såld snart. *snyft* Don't take away my babies!




Jag måste vänta...

Jag är jättesugen på att beställa 5st böcker men den som jag ville ha allra mest var slut. Måste vänta. Böckerna som jag vill ha är skrivna av Andreas Roman och tänkte beställa Vargen och kättaren, Drakväktare, Vigilante, När änglar dör och så tillslut den boken som jag vill ha allra mest och som jag skrev om i min gamla blogg förut någon gång tror jag, Mörkrädd. Jag kan verkligen inte låta bli, jag måste ha den boken. Jag är mörkrädd som få men den verkar faktiskt riktigt bra. Han har skrivit tre andra böcker också men två av dom, Dräparen och Demonen, fanns inte och de två ska tydligen vara fortsättningen på en triologi av Drakväktare så ja jag måste ju köpa dom om jag köper den. Men ja, jag lär ju inte läsa ut alla de fem så snabbt som jag ska beställa så börjar nog med dom som har separata handlingar. Och den nyaste, Någon i din säng, kommer ut den 17:e oktober och hittills så ser jag bara att den finns som inbunden och det pallar jag inte köpa eftersom det är dyrare. Men jag är riktigt sugen på den för den, lik som Mörkrädd, är en skräckroman.

Jag borde egentligen inte kasta bort mina pengar med tanke på att jag är arbetslös och dum i huvudet men jag har faktiskt blivit riktigt intresserad utav det han skrivit så kan inte låta bli. Så, jag kanske blir mindre dum i huvudet om jag köper böcker och sedan läser allihopa från början till slut utan uppehåll. Vem vet?

Jag vill verkligen hitta den rätta boken som får det att klicka till för mig så att jag verkligen börjar älska att läsa. Jag har inte ens läst ut fjärde Twilight boken ännu. Jag började på den, men jag måste börja om från början jobbigt nog. Alltså ja egentligen så är det ju tack vare Twilight böckerna som fått mig att ens vilja börja läsa mer. Jag vill bli en bokmal. Skulle jättegärna vara en sån som föredrar att sitta och läsa en bok istället för att sitta framför datorn non stop.

Om någon av er har nå fler tips på några bra böcker som ni läst så skriv en kommentar för fan.

"K står inte alls för kärlek. Det står för att kräkas & kondylom."


Yo! Jag var ute lite med Molly idag. Gick hem till farmor & farfar som bor ca 200 meter ifrån oss. Fick ett glas med cola och bullar. Sen åkte jag och farfar och köpte en extern hårddisk med 1TB(1000GB) utrymme. Skönt som fan! Ska inte lagra nå bilder, filmer eller musik alls på datorn utan bara på den. Det tog över en timme att föra över allt viktigt till den externa. Fyfan vad mycket bilder och sånt jag har.

Köpte också ett till sidobord på ikea eftersom jag använder mitt andra som tv-bord nu. Intressant va? Fast det som är mest intressant av allt är att jag köpte galgar till min garderob. Otroligt spänningsfylld dag idag.

Jag fick veta en sak idag som gjorde mig aschockad. Min farfar har haft en lillebror och jag visste inte om det. Helt sjukt att min pappa aldrig nämnt honom. Han dog tydligen när han var i 30års åldern men ändå? Jag vet ju att en av min farfars bröder skjöt sig i huvudet med en hagelbössa liksom? Och den andra brodern lever och bor i Mellerud i Dalsland. Weirdness family secrets eller vadå?

Och på tal om mellerud, jag tror att jag ska lägga upp bilderna från när jag var där förra året med Sabine och min familj. Det var så underbart jävla mysigt där. Landet! Sabine & jag hittade minigrodor och ödlor, och så gick vi omkring bland åkrarna och sånt. Det var så behagligt tyst där ute. Avkopplande. Hoppas vi åker dit nästa år igen. Vi skulle åkt dit i år men det blev inte av och jag vet inte varför faktiskt.

Förövrigt så är jag arg. Det suger att vara arbetslös. Ge mig pengar!

Aja, känns som om att jag behövde sitta och skriva av mig lite onödigheter.
Men nu tar det stopp här.
Tjoflöjt!

Glömda ord i glöd

Tog denhär bilden när jag gick i 8an eller 9an, alltså någonstans mellan år 2005 och 2007, och jag gillar den. Jag hade en dagbok, som jag beslöt mig för att elda upp en inte så vacker dag för att jag inte tyckte om innehållet. Och nu när jag tänker tillbaka på den tiden så minns jag inte vad det kan ha varit som jag skrivit i den som jag inte tyckte om. Jag hade inte haft några riktiga pojkvänner men ett krossat hjärta men jag har för mig att ingenting av det stod där i. Så jag kan inte sluta undra...

Men jag kommer aldrig få reda på vad det var.

En spark i röven

Jag har haft Sex and the city-marathon med mig själv i ett antal veckor nu och är äntligen på nästsista skivan. Man får både dåliga och bra känslor från den serien. Dom säger alltid något i var eller varannat avsnitt som får vissa pusselbitar att falla på plats och en spark i röven. Och det behöver jag. Sex and the city kanske bara framstår som en serie om bara sex men den är riktigt vettig faktiskt.

Fast ja... som jag sa så får man både dåliga och bra känslor, och när det kommer till de dåliga så känner man ju sig en aning vissen. Men ja, vad ska man göra åt det liksom. Learn to live with it låter ganska passande.

Vi är inte såna som i slutet får varann...

Ett misslyckat foto som blev något vackert.


Förbi junibacken, mot oändligheten och så vidare

Känn ingen sorg för mig göteborg Stockholm. Jag gick åter igen hela vägen från gröna lund ensam. Och jag var irriterad denna gången också. Fast denna gången var det inte p.g.a en idiotisk pojkvän utan en idiotisk krulltott till kille som nästan armbågade mig rakt i nyllet och han verkade tro att det var värsta moss-pit eller något. Idioter alltså.

Jag gick ur den jobbiga, tjocka folkmassan när han sjöng Jag hatar att jag älskar dig för jag var inte på humör alls längre och hade ändå råkat komma ifrån Celine, Sara, Nathalie och deras tjejkompis som jag alltid intalar mig själv att hon heter Julia fast hon inte gör det. Men fick som tur var höra Ramlar så kvällen vart ju inte helt fail.

Fick inte så bra bilder på Håkan. Eller, fick inga bra bilder alls, rättare sagt. Även fast jag stod rättså nära scenen. Så det blir bara denna på båtarna vid dendär båtresturangen, som jag glömt bort namnet på bara för det, som jag tog på min lilla vandring påväg till centralen.

Gick dessutom lite vilse en gång men hitta tillbaka till rätt väg efter 5 minuter, haha.

Rödtott indeed

Jag har nog inte skrivit det här men jag färgade håret rött i förrgår. Jag gjorde JA eller NEJ röstning på bilddagboken ifall jag skulle färga det rött och det var bara några som sa ja och nästan alla sa nej. Så, klart som fan fick jag ännu större lust att färga håret rött då för jag tycker om att trotsa.

Här har ni en bild på det fina röda. Och jag är helnöjd. Måste bara klippa luggen.


Lasse Lindh

Idag missar man en av de bästa svenska musikerna spela på kafé 44. Men det är nog lika bra för jag hade nog blivit ännu lessnare av att få se honom med tanke på att jag har en liten crush på honom. *fniss* Han är typ den enda svenska kända mannen som jag tycker framstår som trevlig i alla situationer. Alltid glad, ler alltid.

De som har råd för att se honom och bandet ikväll, även fast det bara kostar 100kr, är lyckligt lottade. Jag får nöja mig med att sitta och lyssna på honom. Haha, och jag kom på nu att självaste lasse Lindh blev chockad över min bild på facebook igår. "Och VEM!? är det du pussar på??", Jag har min och Lizardmans pussbild som visningsbild på facebook. Lasse accepterade min vänförfrågan igår efter 100 år så det var därför han ens reagerade, haha.

Det är så synd att så vacker och fin man har ett sånt fult namn. Lasse.



För mig kommer regn alltid vara färglöst.

Tjafan, satt och var sjukt lack nyss för att jag inte hittade min batteriladdare till kameran någonjävlastans så efter att ha vänt upp och ner på mitt rum så ser jag den, hängades på armstödet på min stol. Så nu är jag ännu mer bitterfitta för att den varit 10cm från mig hela tiden nu när jag suttit här och surat. Aja, tur jag inte tappat den i stan som jag trodde att jag hade gjort.

Köpte en tröja av en man vid man Mikael igår. Jag hade cyklat hemifrån mig hem till Mira och hämtat henne, skjutsat henne till stationen och ja, jag vart ju lagom varm så att säga. Fyfan vad pinsamt. Jag har nog aldrig svettats såpass mycket ute in public som jag gjorde igår. Det verkligen droppade ner svett i ansiktet på mg och det satt pärlor av svett i håret. Jag måste ha sett väldigt äcklig ut. Stackars Mikael.

Här har ni en bild på tröjan. Ni kanske känner igen den? Den var rätt populär för några år sen. Jag har fan tur att jag hittade någon som ville sälja en sån till mig. Den har ju inte synts till på stan eller så på väldigt länge liksom. Och nu finally har jag den! jag tycker den är assnygg.


RSS 2.0