Första advent

Varit vaken sen halv fyra igår eftermiddag. Var hos min farmor och tröck i mig frukost i morse. Sen gick jag hem och vila, sen var det att dra tillbaka till farmor och trycka i sig fika istället. Känner mig rätt grinig och trött. Kommer säkert inte somna förrän runt midnatt fastän jag varit vaken såpass länge. Jag är vaken för att få normal dygnsrytm.

Julen är död

Julstjärnan åkte upp på mitt rum idag tydligen när jag låg och sov kl15. Fortfarande ingen julstämning in my opinion.
Snö, för i helvete, kom och täck stockholm och sprid lite hopp om en vit jul och julglädje tack?

 


New moon


Jag tänkte att jag inte skulle ha nå bråttom med att se new moon men Emma babblar ju på som fan om att den är asbra och den är jättelik boken denna gången som första filmen inte var helt. Så ja, man blir ju verkligen frestad, men delvis inte för jag kommer ihåg att när jag läste andra boken så mådde jag bajs av handlingen vilket t.o.m min dåvarande pojkvän märkte. Men eftersom jag läst alla böcker kan jag ju inte skita i att se filmerna även fast det kanske kommer göra lite ont att se.

Och jag har ju ändå ingenting att göra denna fredagskväll förutom att sakna sötmannen och vara lite ledsen i ögat för vi inte kommer kunna träffas denna helgen alls...

UPDATE 23:34
Jag tyckte filmen skiljde sig från filmen lika mycket denna gången som den gjorde förra gången. Böckerna är helt klart mycket bättre än filmerna och så kommer det nog alltid att vara. Och det var rätt mycket smådetaljer som jag blev besviken på. T.ex dom såg inte lika fräscha ut i denna filmen som i första. Rob's ögonbryn var mer buskiga nu än i första då dom var rätt plockade men fortfarande rätt grova med tanke på att hans ögonbryn är så. Hur jag tänker är ju ang hans karaktär, inte själva Rob utan Edward Cullen. Känns bara mer "vampyrigt" att se lite mer välvårdad och fräsch ut som odödlig än att ha bushman-eyebrows. Jag känner bara: fail, fail, och åter igen fail ju längre in i filmen jag kommer.

Filmer får fan 2 av 5 "stjärnor", och då känner jag mig ändå rätt generös. Och nej dethär ska inte leda till någon slags diskussion för i såna fall hade jag väl vänt mig till ett forum. Dethär är min åsikt i min blogg om en film som jag förväntade mig mer utav. Så det så.

P.S. Jag vill se Taylor Lautner naken! D.S..


Freddy Mercury said it

Det är första advent på söndag och det är ingen julstämning för fem öre. Vädret har svikit oss dethär året igen. Det kommer bli samma grej som varje år - ingen snö på julafton eller nyår. Snön kommer inte förrän i januari och ligger kvar till mars. Sämst. Känns rätt lamt att sätta upp julbelysning utomhus när allting är ruttet och blött.

Man får söka jultröst genom att kolla på massa julfilmer och gamla julkalendrar och nöja sig med snön som man ser där. Jävla växthuseffekt. Vi förstör världen. Vi förstör julen.

*goosebumps*


There's no smoke without fire. Baby, baby... you're a liar

(Nej, röken är inte ditredigerad.)

I think i'm turning japanese

Drog och träffade Mira med Molly idag. Vi gjorde weirdo sushi med gravad lax, men den vart god! Men Fröken.Bebisfabrik as known as Mira's syster Satu med sin svarta, feta ring i läppen vart inte mätt, tjockis. Och så drack vi lite vin och åt ben & jerry's phish food och bara chilla lite.

There's so many shades of black


Jack White äger en stor del av mitt hjärta. Om jag varit man hade jag velat ha hans sångröst tror jag. Sitter och lyssnar på The Raconteurs och The White Stripes och gåshuden bara sprider sig över hela kroppen. Jag brukade lyssna på The Raconteurs' broken boy soldiers plattan i 8an tror jag men jag hade totalt glömt bort deras existens tills Robin nämnde dom för några veckor sen och han spela upp dom på spotify. Fattade inte direkt att det var dom, men sen när jag lyssna igenom låtarna från broken boy soldiers så slog nostalgivågen över mig direkt.

Fyfan vad kass man känner sig när man glömmer bort bra bands existens. Och jag vet att det är många band som är borta med vinden för mig och jag inte minns vad dom heter som jag egentligen borde lyssna på. Dumt!

HIM är på hugget, ny skiva 2010


Såg precis på myspace att HIM ska släppa en ny platta i februari. Undrar hur mycket detas sound har ändrats denna gången. Jag gillar alla deras skivor men lyssnar allra helst på deras 90-tals. Dark Light och Venus Doom låter helt olikt varandra, och helt olikt jämfört med 90-tals skivorna också. Så deras nya lär ju göra samma intryck som dom två gjorde vilket var att man först blev lite ledsen i ögat men sedan, långsamt men säkert, började gilla det. Fast ska jag vara ärlig så gillar jag Venus Doom mer än Dark Light.


En trött brud och en fet elefant

Äntligen har jag en jävla sparbössa, eller rättare sagt, en sparelefant! Och som tur är så fick jag ingen nyckel med så då kan jag inte gå och ta pengar därifrån hela tiden. Köpte den billigt på tradera, det är därför det inte finns någon nyckel. Jag tänkte att jag skulle försöka spara pengar till Peace & Love i den, känns rätt smart. Så jag får hela spara pengar-grejen gjord liksom. Om jag bara försöker spara kvar pengar på mitt bankkonto så kommer det inte bli av för jag tar ut pengarna så fort jag får några på kontot.

Fick hem min Studio Ghibli box idag med filmerna Porco Rosso, Laputa - slottet i himlen, Om du lyssnar noga och Nausicaä - från vindarnas dal. Så nu har jag åtta i min Miyazaki samling *glad som en liten unge* Fattas ju ett antal till min samling, men det är många filmer som slutat tillverkas och säljs inte längre vilket suger stenhårt för min del med tanke på att jag älskar dom filmerna.

http://426h.blogspot.com/

Jag brukar inte "reklama" folk i inlägg men nu måste jag känner jag. Vet ej hur länge jag bevakat denna tjejen vid namn Lisa Nilsson, Liska på bilddagboken, men det är väldigt länge känner jag. Och jag kan inte sluta älska hennes look, hennes bilder och allt. Även fast hon verkar lite bitter. Men denna bilden ovan, jag vet inte vad det är med den som tilltalar mig så, men den är så jävla snygg. Det är väl hur kontrasten och färgerna går ihop med de vita i bakgrunden. Avundsjuk på hur fotogeniska vissa människor är. Jag vill också!

Och hennes hårfärg är så sjukt snygg. Jag funderar på att prova färga håret så nästa gång som mitt röda blivit urtvättat. Det är lite mer brandorange rött liksom. Nu när jag väl vågat prova på rött över huvud taget så känner jag att jag borde testa en annan nyans av rött och hennarött är ju så väldans snyggt.

Min officiella önskelista

Om jag får allt så kommer jag gråta blod av lycka, men oddsen känns väldigt små att jag får allt. Allting kommer liksom gå på ungefär 3295:- och mina föräldrar skiter inte guld direkt. Om dom gjort det hade jag tvingat dom ta laxeringsmedel varje dag.

Men vi får väl hoppas på att min familj och farmor och farfar kan samarbeta lite. Att få någonting från mormor och morfar i år räknar jag inte med med tanke på att dom är dumma i huvudet och jag har ej kontakt med dom längre.

Det som känns minst viktigt i min lilla önskelista är Twilight-filmen. Ja, klart jag vill ha den men skulle lätt offra den för att få biljetten till Wolfmother, vilket jag antagligen kommer gå själv på för det är 18årsgräns och känner ingen som gillar dom som fyllt 18 innan dess.

Lamt, ja, men klarade mig själv på H.I.M förra året när jag kom ifrån Nathalie & Anna i början så dör nog inte av att gå på Wolfmother själv heller. Om man har tur så kanske det finns trevligt och socialt folk där så kanske man slipper känna sig ensam iallafall om man råkar börja prata med någon.

Jag vet vad jag vill. Och du vet vad jag vill...



So tell me when you hear my heart stop, you’re the only who knows


Underbaraste låten jag hört på väldigt länge tror jag.


Peddosyskonen & jag

Var hos Mira igår ett tag och chilla lite. Snyggaste bilden på mig någonsin när jag kör en tummen upp-pose. Mira's storasyster brevid. Syns itne direkt att hon har klämt ut tre små skrikande monster eller hur? Mira är tuttlisan i mitten!

Bring me a dream, make him the cutest that i've ever seen

Öh, okej. Jag lär ju inte fortsätta med mina insomningstabletter? Jag brukar vara asstressad och så på kvällarna och därför tar jag dom. Men om jag ska behöva kämpa mig upp ur sängen när jag sovit i över 12 timmar så går jag hellre och lägger mig och väntar in sömnen i några timmar än att knappt kunna vakna efter att ha sovit fjorton timmar i streck.

T.ex förrigår kväll somnade jag kl00, vaknade 14:30, sen runt 18:00 somnade jag igen till kl22, och sen sov jag från 00 till kl13 idag? Det är inte normalt. Så nu blir det fan hejdå mongoknark.

Dock så ägde min dröm.

Dr. Feelgood


Fred & Kärlek 2noll10?

Jag hade väldigt stora planer inför nästa år, men funderar på att skjuta upp dom ett tag.

Istället så funderar jag starkt på om jag skulle ta mitt feta arsle till peace & love '10. Med tanke på att jag var sjukt dum i huvudet och inte gick dethär året och missade både Mötley Crüe och Turbonegro. Jag... missade... Mötley. Helt sjukt. Jag som tänker att jag skulle kunna offra ett finger för att se dom. Nästan. Fast låter ju självklart bli och får se dom utan att amputera någon kroppsdel. Hoppas dom inte dör av skruttighet innan dom kommer tillbaka till Sverige.

Transformers 2 och Kinapuffar

Kollade på film med Kim & Robin idag. Det var mysigt, även fast dom hade värsta cp humöret i och pratade massa nonsens och skrattade åt sig själv i början av filmen så jag missade lite. Dom fick nå slags barnslighetskick när dom åt 5 rostade mackor var och fick dricka cola och käka kinapuffar. Man kanske inte ska blanda...?

Fyllde i lite av min tatuering tillägnad min farmor och farfar idag, och så fick jag mitt "&" fixat. Och så har jag äntligen fått håret nyfärgat så nu är det jätterött igen. Men det kommer se tråkigt ut igen efter någon tvätt bara. Dumma röda färg som inte vill sitta fast även om det är permanent.

Tur i oturen

Kan man kalla det för tabbe när man är för lat för att använda pincett och rakar bort de ögonbryn hårstrån som man inte fyller i, och sedan råkar raka bort en bit av det som man fyller i, och måste göra likadant på andra sidan? Och dessutom att ögonbrynen blev snyggare då? För det hände mig inatt.

Jag hade inte noppat mina ögonbryn sen början av sommarlovet tror jag, och jag tänkte att jag skulle passa på att färga dom då när jag ändå såg ut som bushman i nyllet. Så då gjorde jag det. Och jävlar, vad mörka dom blev, men nu slipper jag se ut som ett cancerbarn utan smink. Mina ögonbryn är liksom ljusblonda i vanliga fall. Men ja, som sagt så råkade jag sedan raka bort en liten bit av ögonbrynet så jag var tvungen att göra så på andra sidan, och nu är dom mycket smalare, och dom ser faktiskt mycket bättre ut nu konstigt nog? Det kallar jag fan för tur!

I just can't get enough

Det är bra när tvn vill göra en glad och visar filmer som man börjat tänka på någon dag innan men sedan glömt bort att ladda ner. Tur i oturen, eller något. I now pronounce you Chuck and Larry går på tv3 kl 21.

Jag har fått kramats massor på finaste jäveln idag, rätt dött nu när han åkte hem för någon timme sen. Vi låg i sängen och somnade i eftermiddags ett tag. Mysigaste jag varit med om på jag-vet-inte-hur-länge. Men jag är småblyg fortfarande... men jag blir så när jag verkligen gillar någon... *blygnylle*

Kärlek i puff-format


Stockholm city, neon ljus, coola kola-människor och lilla du

Hoppas ingenting blir annorlunda...

Jag tycker om mina psykbarn, men bara lite

Lol, någon månad gammal bild som råkat ut för överdriven skarphet och ful redigering. Alla älskar John.

Även fast jag vaknade kl15 igår så kändes dagen så sjukt jävla lång. Förstår inte varför. Lekte med Robin, John, André & Lillebror. Vi var i bålsta lite för jag hade åkt dit för jag skulle fixa ett "&" på min tatuering i nacken men gubbjäveln hade dubbelbokat så det blir inte gjort förrän den 17:e. Eftersom alla är så fega när jag kommer till bålsta och dom alla börjar whine:a att dom inte vill att vi ska gå hem till någon av dom så drog vi hem till mig och kollade på Dawn of the dead och hade det mysigt som fem pers ihopklämda i min säng.

Jag vet inte varför jag inte ens sitter och fortsätter skriva, vem bryr sig liksom om vad jag gjorde igår? Inte jag iallafall. Jag är på asdåligt humör. Puss på Robin.

Sushi med Zaki

For till Stockholm stad för att äta sushi med Zakarias. Jag åt 14 bitar, han åt bara 9? Vilken man. Bögen tog bort bilder på sig från min kamera också, vilket jag inte märkte förrän nu runt kvart i fyra på morgonen. Vilken dum snorunge han är, så det fick bli en bild utan hans nylle!


Sanningen bakom idioterna.

Det var någon anonym random som whine:ade på mig för ett tag sen ang. ett inlägg jag skrev om min "sommarflirt" och sa att jag var sjuk i huvudet för att jag alltid lyckas börja tycka illa om mina X eller gamla ragg. Och nu tänkte jag förklara varför.

Jag tar med dom X:en som jag minns.
Kille#1 Han gjorde slut med mig och sket blankt i mig och vägra säga varför han ville göra slut. Sen kommer han crawling back 4 månader senare och vill ha tillbaka mig, och sen när sommarlovet kommer så slutar han höra av sig och då gör jag slut och det rör honom inte i ryggen. Falska människor, kallas såna.

Kille#2
Han sket i mig för jag inte ville ha sex såpass tidigt, speciellt inte med såna som jag verkligen tycker om. inte min grej att ligga med någon innan man känner människan som man gillar helt och hållet liksom. Idiot.

Kille#3
Han var äckligt avundsjuk av sig, jag förlorade alla mina killkompisar och många av mina tjejkompisar. Killarna förlorade jag för att dom just var killar, och tjejkompisarna tålde han inte så dom fick jag inte heller umgås med. Och så fort jag blev ledsen när han vart arg på mig över någon skitgrej så brydde han sig inte om att jag blev ledsen utan blev bara surare för han tyckte jag var onödig när jag börja gråta. Och när jag var hemma hos honom och ville åka hem, själv så blev han ju aslack. Han fattade inte att jag inte palla va med honom hela tiden. Uttjatat som fan? Och han satt ju och spela dag och natt och brydde sig inte om mig liksom, klart som fan att jag tröttnar då. Sen tiger han om att han vill göra slut, det var jag som fick honom att säga det, och ändå så grät han som en jävla jättebebis när han väl fått det sagt och jag var den som klappa om hans rygg och sa att det skulle bli bra. Sen börjar han knulla en ny brud några dagar efteråt. Billigt äckel. Och btw, det är dessutom honom som jag misstänker kallade mig för sjuk i huvudet den anonyma kommentaren jag fick.

Kille#4
är inget X men jag och han träffades ett par gånger och jag föll ju snabbt som fasen för honom. Och ja, jag vart kär. Och det var han som fick mig bli det för han var den som börja pussas och krama på mig. Sen en gång efter vi träffats så säger han att han fortfarande är kär i sitt ex som han inte träffat på över ett år och han ville inte att det skulle gå så långt ang. mig? Och då kände jag mig jättelurad. Och sen dess har jag inte tyckt om honom särskillt mycket.

kille#5 var inte heller något X, och samma visa där nästan som kille #4, han fick mig bli kär snabbt som fan, var världens gulligaste mot mig och sa att han tyckte om mig. Sen börja han skylla på att han mådde dåligt och sånt men 2 dagar senare så skriver han att han hittat sin drömtjej via nätet som bodde åt helvete långt ifrån honom? Han sket blankt i mig och bad inte ens om ursäkt eller någonting för att han hade låtit mig tro att det skulle bli något. Bögjävel.

Kille#6
Vårat förhållande var helt ok i 4 månader, sen var det bara jag som försökte hålla det hela samman. han slutade ge mig komplimanger, sa att han älskade mig bara då som jag sa det. Vårat sexliv dog och var i princip lika dött som dinosaurier har varit i miljarder år. Han sket också fullständigt i mig när jag grät. Och jag grät p.g.a att han var en idiot men det var inget som jag insåg just då utan jag trodde det var jag som var problemet? Men i själva fallet var det han under de kommande 7 månaderna efter våra 4 fina månader som förstörde allt. Han satt alltid och spelade, dag och natt. Sen när han väl fick sitt första jobb så sluta han prioritera mig i sitt liv över huvud taget. Han börja skriva upp sig på att jobba extra varje dag. Jag följde med honom till jobbet, han skulle på ett möte i en kvart, jag satt och vänta i över en timme, och så ser jag honom stå och jobba när han skulle kommit och hämta mig där jag satt och vänta så jag kunde följt med dit där han skulle hålla till. Sen en annan gång kom jag dit och stanna där hela dan och hela kvällen, träffade hans jobbkollega som bodde i samma ort som mig. Vi slutade träffas, jag ringde och tjata på att han måste prioritera mig i sitt liv, men det gjorde han inte, han sa att han inte orkade bry sig om ett förhållande utan bara vill fokusera på en grej och det var att jobba, jobba, jobba. Och då tillslut fick jag nog och gjorde slut. Han brydde sig inte ett skit. Och så börja han knulla med sin kollega samma dag som jag gjorde slut och så blev dom ett par, sen flytta hon in hos honom. Och sen när han dumpat henne så kontaktar han mig och vill be om ursäkt, men den ursäkten säg så jävla hårt. Ochså sågs vi på inkbash och då var vi som "vänner" men sen så orka jag inte bry mig så jag slog till honom med öppen hand över kinden, löst, och snubben börja grina direkt. Sen vill han inte prata med mig och jag ber honom att aldrig ta kontakt med mig igen. Men det lyckades han ju inte särskillt bra med för han tog kontakt med mig igen förra månaden typ och krävde att få kunna träffa mig och prata. Han kom till mig mitt i natten för att prata. Vi satt ute i regnet och jag såg honom gråta för typ fjärde gången i hela mitt liv, och det lät som att han satt och läste upp ett självmordsbrev. Och korkad som jag är så kan jag inte låta bli att bry mig? Så jag säger åt honom att jag ska försöka stötta honom till att börja må bra. Men han slutar prata med mig IGEN? Och då får jag nog och säger åt honom att jag inte vill ha något med honom att göra. Jag tänker aldrig, aldrig, aldrig bli vän med honom igen. Jag har sagt åt honom att ta bort mitt nummer och allt. Hoppas han låter mig vara. Jag är så jäääävla trött på falska killar så det är sjukt. Och han var ju värst av dom alla. Han går omkring och får folk att tro att han är världens gladaste och trevligaste, men det är bara en jävla mask. Han snackar skit om vissa av sina vänner bakom ryggen på dom. Säger att folk utnytjar honom för att få billigare priser på piercings och tatueringar på den studion som hans polare jobbar på när han själv tar upp det med alla han träffar, "jag kan fixa billigare pris till dig på en studio i gamla stan, jag lovar!". Patetisk. Han säger att han inte vill att någon ska tycka synd om honom, men det är just det han vill. Jag kommer inte tycka synd om honom igen. Han får fan bli uteliggare, förlora ett ben, börja knarka(ännu mer). Jag bryr mig inte. Gör vadfan du vill. Jag vill aldrig ha något med dig att göra igen. Jag har haft sex med din kompis. :)

Alltså ja, ni märker ju att jag har en jävla massa att säga om en del som jag träffat? Och allt jag säger är ju inge bullshit heller och det är ju det som är så himla sorgligt. Så... NEJ, kära anonyma bajshuvud, jag är inte sjuk i huvudet, det är mina X som är sjuka i huvudet.

Men tackar gudarna att jag lärt mig att sluta vara så fixerad av killar så jag kan fortsätta leva även då saker och ting går åt helvete ang. dom. Jag hoppas fortfarande på att få mitt "happy ending". Och nu vet ni, om ni inte är helt jävla tröga, just varför jag hatar mina ex och gamla ragg. För alla har haft ett antal skruvar lösa och varit otrevliga, oseriösa, falska och idiotiska. Och det roliga är att efter varje avslutat förhållande så blir jag en bättre flickvän? Haha, lite komiskt. Jag borde ju bli äckeldeprimerad och typ skära av mig öronbrynen och vilja dö. Men ICKE, Jag vill leva tills jag ser ut som ett russin!

Jag har bara ETT bra ex, och han är min allra bästaste bästa killkompis idag. Och vi var mer som bästisar som pussades redan då. Haha, men det var gulligt och han är så jävla awesome som vän.


Och sommarflirten, han tyckte jag så jävla illa om för han också blev arg på mig hela jävla tiden. Och vi var inte ens tillsammans? Sjukt som fan. vad är det med dagens killar? Ge mig en Tommy Lee tack? (Tommy Lee = Trummisen i Mötley Crüe = riktig jävla kärlekstok)

Nu orkar jag inte skriva mer, och som vanligt är nog allt rätt osammanhängande. Kommer nog inte ens orka läsa igenom texten för att se om jag skrivit massa fel, vilket jag lär ha gjort. Ville bara på få dethär ur mig för jag satt och prata om dethär med en tjejkompis alldeles nyss. Aja tack för mig! Om du har tagit dig hit så hoppas du har haft det så kul med att läsa mitt hat till idiot-X. Och det är ju egentligen inte bara mina idiot-X som jag hatar utan ALLAS idiot-X för att dom alla är idioter. *fniss* Och nu kommer jag nog aldrig behöva förklara igen varför jag är som jag är ang. mina ex :)

Kat von D...

Undrar hur hon har tänkt nu? Alltså ja hon har ju varit blond ett bra tag nu men inte direkt tänkt på att hon gått ner i vikt. Varför? Hon var ju snyggt klämbar förut och nu ser hon bara ut som en alien med tanke på hennes viktminskning och botoxläpparna. Jag röstar på gamla Kat-looken. Det utseendet hon har nu matchar inte Nikki Sixx direkt. Ryser lite av hur hon ser ut nu. Hoppas hon ser bättre ut in action är vad hon gör fast på bild. Hon ser ut att kunna va släkt med hon som spelar Stifler's Mom i American Pie eller något.

Detta är den Kat man minns från förut när hon var sjukt snygg och då det verkligen var perfect match mellan henne och Nikki. Man blir ju nästan lite gråt- & spyfärdig på samma gång över hennes "förvandling". Hoppas hon byter tillbaka till svart hår snart... P.S. Jag vill ha sex med Nikki varje gång jag ser bild på honom. Jag dör verkligen, för han är så sjukt jävla snygg. D.S. Lol.


Prickly thorn, but sweetly worn / St. Andrew (this battle is in the air)


Fick bli låt #2 istället för att låt #1 inte ville samarbeta.


"You can't quit until you try"

Rubriken låter väldigt passande och det lönar sig verkligen att ta risker ibland också. Jag är typ... så jävla glad att om någon jävel skulle skjuta mig nu så skulle jag inte dö. Då är man väl fan i mig riktigt glad ändå?!


Om min dag inte redan var gjord av en söt jävla liten herre

...så hade denna reklamen gjort min dag! Btw, detta är mitt 200:e inlägg. Om ni inte ser videon så får ni väl återkomma om ni är nyfikna, youtube krånglar.


In the castle


"Day 10: They seem amazed that I'm alive."

Jag tror jag börja lyssna på dom precis när dom släppt sin platta. Fyfan alltså, jag tröttnar aldrig. Får gåshud som fan över hela jävla kroppen och får en sån jävla härlig känsla i bröstet av deras låtar. Dom är basserade på Nikki Sixx's självbiografi The Heroine Diaries som han kompleterat ihop med hjälp av gamla dagböcker som han skrev i under sina yngre dagar om sitt drogmissbruk och kampen om sitt eget liv m.m.

Favoritpojkarna i mitt hjärta. HÖBE!

På bilderna ovan: 1 & 2 > John, Robin & Kim. 3 > 'Lillebror', pixlad Kim & John.

Tillbringade min fredag med min favoritpojkar Robin, Kim, John och 'lillebror' hemma i Robin och lillebrors farmor's hus. Det blev att impuls dricka typ sprit, konjak och whiskey och lyssna på Michael Jackson och Johnny Cash. Sen när det inte fanns nå mer så drack lite folköl.  Myskväll, men de hade dess stunder. Hoppas ingenting känns weird idag, haha. Jag tycker ju om er alla så mycket, era små jävlar, kom ihåg det!

Har inte ätit sen innan kl12 igår förmiddag och då var det bara en liten mackjävel. Det var också dumt, men jag hade ingen matlust igår konstigt nog. Jag är bränd. Och min muskel på höger överarm är cp, den är spänd hela tiden. Vadfan har hänt liksom? Den är ömm som fan. Fast kanske blev så för jag vakna och märkte att jag låg askonstigt och så hade jag tappat känseln i armarna men hann inte flytta dom innan jag somna så jag sov nog så rätt länge. Weirdness!

Oops, some-one is naked?


Casper's lullaby


Nazareth, "Love hurts"


Oj. Nej. Det... var inget. Ska inte säga något. Hemligheter, hemligheter, oj så mycket hemligheter. Nu är ni allt nyfikna va? Ingen vet, bara jag. Och kanske någon liten jävel till. Men sen, ingen annan. High five? Neeeee.

Det är inte lätt när det är svårt...

Dilemma...

Asbra Johnny Depp imitation? Tycker iallafall jag.

Alltså lyssna på rösten. Hade jag snackat med den människan i telefon hade jag lätt gått på att det var Johnny Depp. Och killen är ju rätt babyface så det är fan sjukt att han låter som Johnny Depp. Här imiterar han först Jack Sparrow sen Sweeney Todd. Enjoy och säg gärna vad ni tyckte om hans imitation, ifall ni håller med mig eller tycker att jag har knäck i lurarna.


Molly go bananas

Bry er inte om själva bilden, lyssna bara för jag filmade med min asskruttiga mobilkamera, ville mest bara hur monsteraktigt min hund låter ibland (oftast) när man leker med henne. Hon blir helt crazy och sen helt plötsligt om man ba börjar prata med henne kan hon sluta som om hon haft en agressions blackout, haha. Normal vovve, ja?


Fast tanken var först att filma henne när hon låg i sängen bakom mig och lekte själv och typ pratade, men hon ville väl göra sig till för kameran eller något. Machodog. Spelar cool.



God is an astronaut


*rysa*


Full rulle, arg bulle på halloweenfest utan utklädnad


Bilderna är snodda från Jennifer's facebook. Kanske kommer lite fler eftersom.

Var på halloweenfest igår. Det var mysigt och roligt! Full vart man också. Och lite arg. Meningen var ju att man skulle klä ut sig men jag hade inte ett jävla skit så blev vanliga kläder och sen sa jag att jag var incest tvilling med en kille vid namn Markus som var där, bara för vi båda hade rött hår. Kul va? *harkel*

Det var mycket Michael Jackson som spelades under kvällen, det gillar vi. Och Robin som var utklädd till Michael Jackson ville verkligen inte hamna på någon bild märkte jag. Och inte Kim heller som var utklädd till gudfadern typ? Så dom fick inte vara med här. Tråkmånsar.

 


RSS 2.0