090530 22:59


Blunda, lyssna och njut.
Man hör inget förrän efter 10sek.

090530 19:01

Jag har fått volontärjobb som miljövårdare på WTAI festivalen vid Universitetet. Alltså, volontär = Jobbar utan lön. Skitbra för mitt CV och dessutom får jag se Duffy och Fever Ray m.m. gratis. Och Duffy är ju dessutom kvinnan i mitt liv så det är helt underbart faktiskt även fast jag ska plocka skräp och städa.

Neil Young kommer också dit vilket lär vara rätt coolt att se fast jag inte lyssnat på honom men vet ju vem det är. Och ja, jag tror jag hört det flesta som ska spela där iallafall någon gång.

090530 17:12

Idag fyller min farmor 72år.


090529 21:23


090528 20:10

Ibland dör jag lite.


if i had a heart i could love you. if i had a voice i would sing.
after the night when i wake up, i'll see what tomorrow brings.



090528 00:55

Jag har hittat en tjej på lookbook som verkligen inspirerar mig. Älskar henne stil sjukt mycket! Hon är så udda och unik. Jag blev helt mållös första gången jag såg hennes bilder på hennes kläder. Min första tanke var "snacka om att klä på sig i mörkret." men sen, så börja jag gilla den. Och nu vill jag försöka få lite idéer av hennes stil för att utveckla min stil lite mera.

Bl.a så hittade jag en ashärlig kofta i garderoben som jag ska försöka sy om som troligtvis är min pappas gamla. Eller ja, mamma får hjälpa mig eftersom jag inte varit på syslöjden sen 5:an typ. Den behöver sys om för kragen är för tjock och ärmarna är för breda. Men sen är den redo för att användas efter det!


Förövrigt så luktar det rutten fisk på mitt rum för jag inte gått ner med min tallrik till köket än... Vem vill gifta sig med mig? Jag är mycket fräsch och hygienisk när det gäller städning och disk. Inte.

Och ang. Coraline så är det en film som jag rekommenderar starkt till alla oavsett ålder.



090527 21:32

Äta bör man annars dör man. Så sant som det är sagt. Nyss när jag stod i köket och fixade min kvällsmat så slog tanken mig att jag fortfarande kan äta. Denna situationen som jag är i just nu mellan mig och Pierre skulle jag inte ha klarat lika bra för 2 år sen.

För två år sen, när jag skulle börja på IV, så kunde jag knappt äta ett äpple och dagen och dricka vatten när jag hade varit med om något jobbigt mellan mig och en kille. Och så var det från 7an varje jävla gång som jag började gilla någon, blev tillsammans och det tog slut (fast det är ju inte slut mellan mig och Pierre nu, det är bara en paus). Jag kunde inte hantera det. Eller, det kan jag fortfarande inte helt och hållet.

Jag har utvecklats otroligt mycket psykiskt på den fronten egentligen när jag tänker på det. Jag vet inte vad det beror på. Antingen så är jag för trasig för att kunna känna så som jag gjorde då,  eller så har jag blivit van eller starkare pyskiskt. Jag hoppas på det sista men det första och andra lät som om det kunde stämma.

P.S. Jag älskar varma grönsaker med smör och salt på, så därför bombade jag min middag med brysselkål. GOTT! D.S.

090527 13:56

Man kan säga att jag är på rehab ungefär. Utan mina droger; kärlek och närhet.
Nu ska jag bara försöka börja må bra igen. Idag när jag vaknade mådde jag skit i några minuter. Men nu mår jag bra.

Idag ska jag titta på Coraline. Kanske. Den filmen som jag egentligen hade planerat att jag och Pierre skulle gå på bio och se igår. Men istället får det bli så att jag ser den själv. Känns rättså tragiskt. Men det är på tiden att jag ser den med tanke på att jag lyssnat sönder alla soundtracks till filmen. Hoppas den är bra.

Min blogg kommer inte innehålla så mycket intressant alls nu med tanke på att mitt liv är rättså rörigt just nu.
Jag vet, den var inte ens så intressant innan men... jag skiter i det. Ville bara att ni skulle veta det.


090526 20:16

Nu ska jag kolla på Paranoia Agent som dom har visat på ZTV ett tag men jag pallar inte kolla på random avsnitt hela tiden så jag googlade fram en bra sida där man kan stream:a avsnitten. Och nu har jag dessutom tid för att kunna kolla på något med tanke på att jag hela tiden varit orolig över mitt och Pierre's förhållande hela tiden så jag inte har kunnat koncentrera mig när jag väl försökt att titta på någon anime.

Men nu har ju det som jag oroat mig för redan hänt och jag känner mig inte orolig i kroppen längre. Fast... Jag tror att jag inte känner något för jag har tagit mina finfina antidepp tabletter och lugnande droppar. Tack gode "gud" för att det finns sånt som bedövar ens oro och sorg.




090526 15:16

Nu tar jag en pierre en paus i vårat förhållande.
Allting börjar bli så fel och gå åt helvete...

Vi får se hur det blir med oss sen.
Jag dör.

090525 15:08

Det var en tjej som tatuerade in "Fear is just a feeling, Fear can never kill me." på LA ink igår, och jag tyckte att den passade väldigt bra när det gäller mig. Det är något som jag måste lära mig och det är vad det texten säger, att rädsla bara är en känsla, rädsla kommer aldrig kunna döda mig.

Idag har varit en jobbig dag.

090524 15:51

Johan Palm är nog den bästa som jag hört som varit med på idol. Alla andra som varit med på idol har varit så jävla tråkiga som har vunnit. Dom har alltid låtit likadant. Men Johan kör på sin egen grej och det gillar jag. Tråkigt bara för att folk har något emot honom för han bara är 17år. Han är riktigt duktig och bra tycker jag. Jag kommer definitivt köpa hans skiva och hans Emma-Lee singel och jag skäms inte för fem öre att jag tycker om hans musik.

090523 23:41

Nu ska jag säga något som jag nog inte sagt sen jag var... mellan 7 och 10år. Och nu säger jag det inte ens. Jag skriver det där människan som det är till nog aldrig kommer få chansen att läsa det. Det är något som jag inte sagt till mamma på 8-11år, och det är... att jag älskar henne.

Hon får mig att må bra varje gång jag pratar med henne när jag mår dåligt. Och den tanken har aldrig slagit mig förut, att jag verkligen tycker om min mamma. Och jag vet att jag sagt att jag hatat henne 100ggr mer än jag sagt att jag älskat henne. Men visa känslor för familjen har jag alltid haft svårt men sen jag var 7-8år, och det är därför jag skriver det här istället för att säga det direkt till henne. Och jag känner mig, med konstigt ordval, modig att jag ens skriver det. Det är så främmande för mig att säga att jag älskar någon annan än någon vän, pojkvän eller ett husdjur.

Tanken som räknas?

090523 12:51

har köpt film till min polaroidkamera. 40st bilder. Det hade kostat 1000kr för 40 bilder här i Sverige men jag fick 40 bilder för 595kr på eBay med frakten inräknad. Så det är nice. Hoppas min polaroidkamera fungerar bara?

090521 23:21

Orkar inte lägga upp flera bilder än dessa. Firefox är helt mongo och varje gång jag försökt ladda upp en bild för att ha i detta inlägget så har firefox hängt sig och stängt ner sig. Kul va?


090519 22:12

Natur bilder som vanligt. Kände att jag var tvungen att fota någonting så tog med kameran när Molly skulle ut och kissa.
Högre ISO = mer brus = Jag bryr mig inte.




090519 21:54

Molly & Äpplet.




090519 19:14

En Sophia utan eyeliner. Looks different.


090519 13:54

Idag är det ett år sen som jag träffade Pierre för första gången. Ett år sen som jag stod och väntade på honom vid pressbyrån vid Sergels Torg tunnelbana och förväntade mig en lång kille med piercingar och dreads. Men istället så kom en liten jävel knallandes fram emot mig med piercingar och dreads. Jag garvade lite i smyg eftersom han inte var som jag förväntade mig.

Efter idag för ett åt sen så hade jag en förälskad piercingbesmyckad Kannibal Kocken-lookalike efter mig. Han föll på direkten för mitt då blyga och ocharmiga jag. Han erkände det samma dag, annars hade jag aldrig trott att han skulle ha den förmågan att börja gilla mig. Faktiskt. Och här sitter jag, 1 år senare, och när jag tänker tillbaka på idag för ett år sen så pirrar det faktiskt i magen och bröstet. Ävenfast det tog 2 månader för oss att bli något annat än bara vänner. Efter 2 månaders kämpande och slitande för Pierre att få mig så blev vi tillslut ett par. Och hur jag trodde hela tiden att jag aldrig kunde bli kär i honom. Han var så annorlunda och jag var så bestämd innan om att han och jag bara skulle vara vänner. Att han skulle vara min nya, egna bästakillkompis. Men det vart lite svårt p.g.a hans känslor för mig. Och han sa till mig att han aldrig skulle ge upp om att få mig. Och ja, han fick ju tillslut sitt "pris".

Jag minns t.o.m vilken dag som jag började inse att jag också var kär i honom. 13:e Juni 2008, efter att ha sett Håkan Hellström på Gröna Lund med Emma och Sofia. När Jag & Emma åkte till tanto där Pierre var med sina kompisar. Då jag vart full på 5st smirnoff ice och klättrade ut på ett träd som låg över vattnet och ingen vågade komma och hämta mig. Den kvällen insåg jag att jag hade känslor för Pierre. Men jag var envis, jag ville inte förstå.

Och nu. Nu är det jag som är riktigt kär och följer Pierre vart han än går och vill inte släppa honom.
Ombytta roller.

090517 23:17

Jag och Pierre drog iväg och träffa mina vänner igår, lördag, och bowla. Eller, Pierre drack bara öl och snackade en massa med allt och alla. Men jag, Jonathan, Kim & Nathalie bowlade. Vem som vann vet jag inte, men den som förlora - vart jag. Jag bröt tumnageln också p.g.a att klotet inte ville samarbeta med min icke-bowling-vana kast arm. Snyft.


090517 20:54


Denna "shortsdress" kommer bli min inom en snar framtid. Det ser ut som en klänning men är som shorts mellan benen vilket är rätt bra för mig eftersom jag inte är riktigt van än vid klänning för jag är en pojkflicka. Och det är det enda ex:et som finns i hela världen. Så jag kommer vara den enda som har en sådan shortsklänning.

Jag har köpt den av en tjej som jag hitta på lookbook. 195kr med frakt inkluderat kommer det att kosta. Och tjejen på bilden är ungefär 5cm kortare än mig bara så den kommer nog sitta bra förutom vissa nackdelar med att visa mina armar och min rygg. Men jag ska börja spara ut mitt hår, förutom luggen och mina "polisonger", så kommer det se bättre ut när jag ska använda den. Men hår växer inte så snabbt ,nej, men det gör inget. Klart jag kommer använda den ändå liksom. Eller ja, egentligen, mitt växer 2cm i månaden så det kanske går rätt fort ändå. We'll see! Jag tycker iallafall att den är snygg som fasen.

Wicked Plum Vintage är tjejens hemsida. För er som vill se hennes andra kläder som hon har gjort. Dom faller inte mig i smaken men dom kanske gör det för någon annan av er som tittar så spana in den sidan.

090516 15:35

Igår började jag läsa Nikki Sixx's, basisten i Mötley Crüe, bok The Heroine Diaries som jag fick i julklapp. Den handlar om hans drogmissbruk som han var fast i under flera år. Allt innehåll kommer ifrån vänner, gamla bekanta och hans dagböcker som han skrev under sitt missbruk. Jag har köpt den på svenska med tanke på att jag inte är så bra på engelska. Men det finns ett flertal nackdelar med att jag köpte den på svenska. Det är många skrivfel. T.ex dom skrerk attraiktiv med två stycken tiv på slutet? Och så stod det samma mening tvånger efter varandra. Och så har dom direkt översatt en del så det låter helflummigt så man måste läsa om vissa grejer flera gånger för att förstå vad dom menar. Den som översatt boken har säkert låtit en dator översätta en del av texten då det är direkt överatt. Eller så var människan riktig dålig på engelska.
Besviken.


090513 18:00

Vet inte hur många gånger som jag den senaste tiden bara har ätit sallad till frukost, lunch eller middag.


090512 21:20

Kastade iväg innehållet i min plånbok på en ny skjorta idag. 600kr och dyr var den enligt mig. Och snygg! Köpte dessutom 4 par trosor och en ny bh. Jag har inte använt trosor sen 8:an. har haft killboxer i 5 år. Jag blir bara mer och mer tjejig känns det som.

Jag provade dessutom ett par jeans inne på gina tricot men storlek 28 var för litet, och 30 var för stort och dom hade inte 29 så jag gick därifrån utan att ha köpt några nya byxor. Men tur det för annars hade jag ju inte köpt den fina skjortan, hehe. Kanske lägger upp någon bild senare på mig där jag har skjortan på mig. Lyckades inte få några bra bilder nyss när jag försökte ta en.


090512 20:35

Promenad i skogen.


090512 13:08


090511 21:36

Ny blogg, nya tag. Enjoy it or die!
Sprinkle finns kvar men uppdaterar ingenting i den.


Jag skulle kunna offra ena örat för att få hennes trassliga, men åh så snygga, hår. Bilden är ifrån hennes flickr, Slåinmejifolie. Kolla in hennes lookbook också. Udda och annorlunda och jag älskar det!

RSS 2.0