What'ya waiting for?


Ett minne av inget minne

Igår var jag tydligen i full fart med att samla på mig visitkort, klistermärken m.m från alla tatueringsbåsen. Det blev rätt så mycket även fast jag inte ens tog från alla båsen!

Stockholms tatueringsmässa


Bilder ifrån när jag och Mira var på tatueringsmässan på münchenbryggeriet igår. Kvällen var ju inte 100% awesome men den var nice. Fick ju pussa Lizzardman som är worldfamous så nu är jag jättecool! Man kan ju säga att jag blev en aning fnissig efter det. Kände mig som 14år igen! Och så fick mitt ex en mesig örfil som han inte blev så glad över, men jag bryr mig inte, hihi!

Mitt hår var nog fult hela kvällen för jag tittade mig aldrig i spegeln för jag hade tydligen inte tid med att hitta en för jag var full, arg och lycklig, haha. Fyfan alltså.






Bird is the word

Satt och ritade i natt. Det var inte mycket men jag är glad att jag över huvud taget kom på någonting att rita med tanke på vilken fantasitorka jag har haft sen i vintras. Och för de som inte listat ut det än på något mystiskt sätt så är korpen min absoluta favoritfågel.

På min DeviantArt så är det 15 sidor med mina favoritbilder som nästan är enbart korpar och det är många på DA som har facinerats utav min lilla samling där. *fniss* Linjerna på min teckning är inte så jämna for jag ritar i Photoshop CS3 för jag förstår mig inte på Illustrator pinsamt nog. Men jag är nöjd och om ni är missnöjda så får ni vara det!



Peppar inför Inkbash, Stockholms tatueringsmässa, i morgon! Den håller på från och med idag tills på söndag men jag tycker att lördag var en mer passande dag att gå dit på fastän jag inte dirket har några planer för idag förutom att jag ska städa mitt rum.

Lingon, kantareller och converse


Var ute i skogen med min storasyster och Molly idag. Tog ba random foton bara för att ha någonting att fota och sysselsätta mig med. Min syster gick omkring och letade kantareller och Molly sprang omkring överallt som en galning.

Man märker att hösten är på G. Snart blir det fram med vinterjackan och raggsockorna! Jag längtar inte efter kylan och vinterdepressionen men jag längtar till att känna dendär härliga höstkänslan som man brukar få när alla löven på träden är gul-, orange- och rödfärgade. Hösten och vintern = Kent-period för mig. Hösten och vintern är verkligen den rätta årstiden för att känna den rätt känslan när man lyssnar på Kent.

Funderar på att köpa Kent's samlingsbox, men det känns inte helt rätt. Jag vill ha alla skivorna separat men det blir så jävla dyrt då. Det är så jävla ruttet att veta att jag inte har några pengar att spendera efter att mina födelsedagspengar tar slut, och av dom så har jag bara 1500kr kvar och 500 av dom kommer försvinna inom en vecka. *Suck*



Death from above 1979


Herregud, inte lyssnat på dom på tre år. Hur kunde jag ha glömt bort deras existens?

Charlie & Pelle

Jag har vänt på dygnet helt och hållet. Jag borde få stryk.
Nu lägger jag upp två sista bilder, sen blir det mars i säng för min del.
Morsning korsning!


Det är en sak som jag undrar...


Edward hit, Edward dit


Hej lilla, jättesöta Charlie som har en hjärtformad nos.

Var hemma hos Mira idag. Satt där och gjorde ingenting i en och en halv timme. Cyklade dit innan att förvarna och ja, det var bara hennes storasyster hemma så jag gick in i Mira's lilla etta och kollade på valparna och låg i soffan och kollade på bonusmaterialet på Edward Scissorhands. Fyfan vad unga både Johnny Depp, Danny Elfman och Tim Burton såg unga ut. Men filmen är ju trots allt 20år gammal.

Jag tog med den filmen för Mira ville se den för hon hade aldrig sett den. Ungefär 20 minuter in i filmen så frågar Mira "Vem är detdär? *syftar på vem som spelar Edward*" Haha, Johnny Depp är verkligen sig inte lik om man jämför med hur han ser ut idag och hur han såg ut för tjugo år sen då han var runt 25-26år, typ. Johnny Depp Babyface. Och Tim Burton såg ut som en liten kanin. *Fniss*

Jag kom och tänka på en sak
när vi kollade på Edward Scissorhands. Man säger ju typ att det är en "omöjlig förälskelse"(har ett annat ord på tungan, omöjlig passar inte in men ni fattar nog) mellan Bella Swan och Edward Cullen i Twilight och att det sååå romantiskt och blaha blaha. Men varför har ingen kommit på att säga så om Edward Scissorhands? Han kan ju inte röra den han älskar för hans händer är livsfarliga. Edward Cullen kan ju allafall känna, liksom. Jag tycker det passar bättre in att säga så när man tänker på Edward och Kim.

Tycker jag iallafall.

Livet är en dum lek.

Är lycka en känsla som bara ett fåtal lyckas hitta dess gömställe?
Nästa person som hittar lyckan borde vara snäll och ge den till mig eftersom jag alltid letar på fel ställen.

Jag har aldrig varit någon vidare på kurragömma. Så fort jag vänder ryggen till så finner det/den jag letar efter alltid ett nytt gömställe innan ens hunnit komma fram till det tidigare gömstället.

Orättvist.


Varför är jag fortfarande vaken?

Analog


En bild som jag tog förra året någon gång på min pappas analoga canon systemkamera. Meningen var att jag skulle köpa film till den och börja använda den men det har inte blivit av än och jag tror filmen är rätt dyr så den idéen får ligga kvar på hyllan tillsammans med kameran tills jag är rik nog för attk kunna använda den.

Utan byxor i Stockholms stad

Var i stan med Mira idag och handlade. Fick tydligen rätt mycket för 1054kr av att dömma på en kompis' reaktion när jag berättade vad jag köpt för de pengarna. Jag köpte en gul/grårandig stickad(?) tröja som är übermysig, ett svart och ett vitt simpelt linne, tre par trosor och en finfin röd/mörkmörkblå/vitrutig skjorta! *peka på bilden nedanför*

Träffade en liten Jonas en snabbis i stan också som var skäggig och fin, haha. Och jag och Mira köpte Burger King innan vi skulle åka hem. Fy på mig, jag ska inte äta sån mat efter att jag gått upp 2kg på senaste tiden av att ha tröst ätit över ingenting och bara inte brytt mig om hur det påverkar min vikt. Smisk får det bli för min del!


Virus, trojaner, bananer?


Okej, jag har haft panik hela dagen. Min dator mår inte bra och jag vet inte varför men den började bete sig sjukt konstig igår och ett program på datorn säger att den är hotad av trojaner och virus. Känns ju inte så jävla kul? Måste försöka få hit någon som kan hjälpa mig. Men frågar är... vem?


I'm a dreamer, a distant dreamer

Igår natt så hade jag verkligen svårt för att somna. Låg och läste sånt jag skrivit i min bok, skrev ett antal rader, lyssnade på kvinnan i mitt liv, Duffy, och beundrade min fina lampa som jag införskaffade i fredags. Köpte dessutom en ny datorstol som jag är helt förälskad i så bekväm som den är. Två nya kuddar att sova med blev det också, och en taklampa som jag inte fått hjälp med att få upp i taket än. Hittade ett fint äppelformat ljus också som jag inte riktigt vet vart jag ska ställa det ännu.

Idag har jag bara suttit och spelat World of Warcraft i princip. T.o.m när Mira kom hit så spelade jag. Vadfan liksom? Men det är ett kul tidsfördriv och ska passa på att spela nu när jag har speltid kvar efter att det råkade dras pengar från min killkompis' bankkonto två gånger efter att han betalat speltid åt mig en gång för någon månad sen, haha. Fail! Men lyckades slita mig från nördspelet och kollade på Sweeney Todd med Mira för att hon aldrig sett den förut. Lite kul var det för när jag satte på filmen så kom jag på att den innehåller väldigt många scener av Mira's fobi. Mira har haft mardrömmar om folk som fått halsen uppskurna så hon tyckte det inte var så kul att kolla på den filmen helt tror jag. Och jag var dum nog och satt och garvade åt henne, haha! Jag är ond.

Nu sitter jag här och lyssnar på min kvinna, igen. Jag blir så frustrerad av att tänka på att jag sket i att se henne på where the action is när jag kunde fått se henne gratis där eftersom jag var volontär där. Fyfan för att bli sjuk och hängig då man verkligen inte vill eller har tid med det. *ledsen* Men ja, hoppas hon kommer till Sverige igen inom en snar framtid så jag kan se henne. Men dock så kommer jag ju behöva betala den gången, hmpf.


Rummet fick ett ansiktslyft

Jag möblerade om mitt rum idag och jag är faktiskt rättså jättenöjd. Såhär såg mitt rum ut innan jag möblerade om det. Fast bilden är från april 2008 men hade mina möbler på samma sätt hehe. Och här har ni fyra bilder på hur det ser ut nu när det är färdigt! Nice va? Eller ja, egentligen så är det ju inte helt färdigt, eller det är mer färdigt än ofärdigt, haha. Ska till IKEA i morgon och köpa en ny taklampa, stol och kanske något mer om jag hittar. Skulle vilja ha en matta men Molly hårar så jävla mycket och det fastnar i mattan så det går inte. + Jag är inte världens bästa på att ta initiativ att dammsuga så det blir ju äckligt dammigt också så.  Lol



Juste, min pappa åkte in på sjukhus idag för att han fick ont i hjärtat på något mystiskt sätt. Läskigt! Men han mår bra nu som tur är.

Det snurrar i min skalle


Bilder från i torsdagen den 13e.
Familjen spelade på ung08 men jag var inte särskillt närvarande förrän i sista låten som är deras bästa och dom sjöng det snurrar i min skalle vilket passade rättså bra in på hur jag kände eftersom jag var lite full och så. *fniss*





Pogo - Alice


Idag har jag ritat på min s.ka dagbok. Jag köpte den någon gång förra året och skrev typ bara 16 sidor så det vart ganska fail. Men nu har jag rivit ut dom sidorna och börjat om från början igen. Nytt utseende, nytt innehåll. Den ser rätt tom ut, så den är inte klar ännu men har inte kommit på något mer att rita på den. Någon som har tips kanske?

1, 2, 3, 4, 5

5 års knarkande utav H.I.M och jag har ännu inte tröttnat.
Jag trodde jag hade gjort det ett tag, men jag hade tydligen fel.
29/8 2005 & 14/2 2008.

Molly

Låg ute i gräset med Molly idag. Molly fick något som hon inte tycker så mycket om... en svalkande dusch.


Fyfan för dendär serben.

noll80fem0sju. Favorit i repris. Eller iallafall för dom som följt mig genom åren. Puss!

Finn ett fel?


Jag vet att det är ett jävla tjat om valparna men som sagt... dom är ju så underbart söta.

Do you hear them crickets?



Charlie, Maggie och Pelle

Den sista har lite bajsig kvalité och lite konstig i färgen men valparna är så himla söta och underbara ändå.


Gratis ryggmassage är nice

Gårdagens intag: rött vin, vitt vin, cider, sprit, öl, whiskey. En fin blandning! Det är fint med generösa människor som bjuder på dricka. Kom dit nykter och utan alkohol, men drog därifrån rättså onykter. Och trött. Börjar bli alkohol rätt ofta för min del, men det är bara bra in my opinion.


Förövrigt så blev det inge prideparad med regnbågsmålad hund med Mira & Emil idag. Synd, men jag har blivit sjuk typ och vädret har varit skit hela dagen fram tills nu.

RSS 2.0