Skogsmongo


Värt att läsa för att slippa virus!

Det är ett virus som man kan få via mail som heter "vykort från HALLMARK" om man öppnar det så käkar skiten upp hela ens C-hårddisk. Så om ni får ett mail kallat POSTCARD så öppna det inte oavsett om det skickats från en vän.

Det är det värsta viruset aviserats av CNN. Det har varit indelade efter Microsoft som den mest destruktiva viruset någonsin.

Tell your family and friends 'cause i aint kidding.
Pappa fick mailet till jobbet från polismyndigheten.

Jag vill faktiskt ha en vit jul

Saknar Molly's valptider då hon var liten som en nallebjörn.

Jag hoppas verkligen att det kommer snöa i år runt jul istället för att se tråkigt regn och ruttna gräsmattor på julaftom. Jag hatar kyla men hatar blött och fuktigt väder ännu mer så om det kommer si sådär bara 20cm snö till jul så är jag nöjd.

I like.


We're gonna drop the atombomb

Yay, började med säsong tre av Smallville idag.

It ain't me you're looking for, babe


Johnny Cash & June Carter - It ain't me, babe

Jag har haft denna låten i mitt huvud hela dagen. Gått omkring och sjungit på den hela dagen tyst för mig själv. Och det är denna versionen jag har i huvudet, inte den med Bob Dylan. Och en tanke slog mig igår att June's röst inte är så jävla vacker. Låter som att hon har en luftbubbla i halsen nästan. Men det gör inget, för Johnny Cash är ändå den grymma!

Dracula: Dead and Loving It

Jag vet inte hur jävla mångar gånger jag har sett den men den är ju för jävla bra. Den är från 1995. Ni måste se den om ni inte sett den! Jag kommer ihåg att jag och mitt ex kollade på den på tåget någon gång förra året typ på hans ipod touch och så satt vi och garvade och folk måste ha trott att vi var dumma i huvudet eller något. Den är så himla rolig! Renfield i den filmen är verkligen älskvärd.

 

 


4 års Sophi:or


Din tid är ute.



Pepp på att läsa massa böcker.

Jag var på gynmottagningen på löwenströmska idag och fick äntligen veta att jag inte är gravid, och inte har några cystor som jag oroade mig för. Jag har inte haft mens på 3 månader så ja, jag har ju varit riktigt jävla nojig ett bra tag alltid. Men nu slipper jag oron, men varför jag inte fått min mens vet jag inte men jag ska börja med några p-piller för att få regelbunden PMS-vecka igen.

Läste för övrigt ute fjärde Twilight boken för några kvällar sen, så jag började med The Dirt igen med tanke på att jag inte läste hela förut för jag tappade bort vart jag var någonstans i den. Men den är så sjukt intressant så det gör inget mig något att få läsa den från början! Den handlar om Mötley Crüe, vilket är ett band jag älskar, men man måste ju inte lyssna på dom för att läsa boken men det är ju ett plus för att man ska kunna förstå vem som är vem och så.

Egentligen skulle jag börjat läsa i serieboken Watchmen, men jag orkade inte. Eller... hade ingen lust, rättare sagt. Jag vill köpa nya böcker. Jag var inne på åhléns i en minut igår med Mira för jag skulle flumma igenom lite böcker och planera framtida köp men hon börja stressa ihjäl mig så jag hann inte kolla på någonting för hon skulle hämta sin biljett för hon skulle till borås senare på eftermiddagen. Men ja, som jag skrivit en gång förut så är jag öppen för förslag och tar gärna emot massa boktips.

Böcker som jag planerar att köpa, eller kanske önska mig lite längre fram då det är närmre jul, är: Låt den rätte komma in, Alice i underlandet, Coraline, True blood och typ sju böcker skriva av Andreas Roman. Jag vill ha alla Harry Potter böckerna men ja, det kommer bli jävla dyrt att köpa dom så det får blå något slags "framtidsmål" eller något sånt. Min syster har en bok som Stephenie Meyer skrivit som inte tillhör Twilight utan det är någon sci-fi bok sa min syster. Om hon är snäll och vill låna ut den så kommer jag nog läsa den.

Men ja, kom igen. Fler boktips!

Kan inte hjälpa det... han är så vacker.


when i grow up / if i had a heart / triangle walks / seven


Där jag bor finns inga vackra löv.


Vi brukade kallas för Bill & Bull

(fråga inte varför det ser ut som att Mira har ett brunt och ett grönt öga, för jag vet inte)

Fågelkvinnorna i Kungsträdgården


Jag och Mira var i stan lite. Vi träffade en tjej som köpte en av Miras valpar förut. Charlie, som hon döpte om till Spike... Sen gick jag och Mira och köpte mackor, bullar och coca cola och satte oss på en bänk i kungsträdgården och hade höstfika och matade från en början en duva, men den blev det 9 duvor, minst lika många småfåglar och en skata. Vi döpte fåglarna. Alla duvorna hette antingen Bob, Ed eller Fred. Och skatan fick heta Oskar. Småfåglarna hette bara massa nonsensljud.

Vi hade kul.



Såhär mycket tycker jag om min farmor & farfar

Ska be honom sätta ett "&" mellan namnen den tredje november då jag ska få den ifylld för han sa att färgen inte sätter sig så bra i nacken första gången. Och så ska jag be honom fixa till hjärtat lite för det blev lite skumt. Sen är jag nöjd. Hoppas min kära farmor och kära farfar blir glada. Min moster tyckte det var jättegulligt av mig när jag berätta för henne nyss när hon ringde, så hoppas alla andra också tycker det.

Jadu, Jocke Berg och gänget, hur tänkte ni nu?

Efter att ha tvingat mig lyssna på Kent - Töntarna ett X antal gånger så har jag äntligen börjat ändra min åsikt om att det låt som skit. Det är verkligen inte deras sound dom kör med nu. Det låter så som deras remixer brukar göra, fast nu är det originallåten. Vad händer liksom? Men ja... får väl hoppas på att dom kan komma med något bättre från den nya plattan annars kommer jag skita i ett kuvert och skicka till dom. Puss!

Du föll isär inför gästerna, jag bygger upp dig bit för bit igen.


"Hello, I'm Johnny Cash"

Man tröttnat aldrig på honom. Har lyssnat på honom sen jag var 13 och han ger fortfarande lika härlig känsla i bröstet. Om ni tycker om hans musik men inte sett filmen Walk the Line, så gör det. Det är nog den filmen som jag sett flest gånger i mitt liv. Den är jättebra, tycker jag.


† Vila i frid †
Mannen, myten och legenden
26 februari 1932 - 12 september 2003
J.R "Johnny" Cash

Cosmic egg


Just nu så är jag verkligen jättelycklig. Dom släpper en ny platta denna månaden. Så jävla bra! Favoritbandet for sure.

Hard rock from the land of kangaroo

Från att ha jättedålig sömn till att jag sov i totalt 16 timmar? Bra där.
Brus, brus, brus. Jättemycket brus.


Redo för den kalla vintern


Berg- & dalbanan och lilla jag

Var i stan idag med Mira och en av hennes systerdöttrar Melissa. Vi gick på bio och kollade på G-force som var riktigt jävla tråkig. Jag somnade, på riktigt. Sen gick jag och köpte mig min älskade mössa. Äntligen! Sen gick vi omkring lite på drottninggatan och i gamla stan och jag försökte fota men alla bilder vart sjukt brusiga. Irriterande.

Nu ska jag sova. Och jag hoppas jag slipper de där jävla mardrömmarna inatt.
Tack & hej.



Rädda mig ifrån dessa mardrömmar...

Jag har haft mardrömmar åtta nätter i streck nu. Jag fattar inte varför med tanke på att jag i princip aldrig får mardrömmar. Vad var det som hände? Eller vad är det som kommer hända? Jag litar inte på denna känslan jag har. Något kommer nog hända. Men vad? Jag drömmer om olika saker varje natt. I don't like this. Jag vill kunna sova ut utan att vakna av hjärtklappning då jag känner mig jättestressad och mår illa.

Värdelöst.

Kylan i blåsten var nästan outhärdlig

Dagens humör har bestått utav trötthet, glädje och tårar av ilska.

Jag och min kära vän Mira var och boka tid åt en tatuering som jag ska göra på måndag kl13. Så jag blir 500kr fattigare. Men det är det värt. Folk kommer nog inte förstå sig på varför jag ska tatuera just det som jag ska göra. Men den är en tillägnad min farmor och farfar. Jag har alltid haft svårt för att visa kärlek till min familj och släkt, och min farmor och farfar har gjort så himla mycket för mig och jag vill att dom ska vara vid liv när jag gör tatueringen för deras skull. Det ska bli mitt sätt att visa hur mycket dom betyder för mig och att jag tycker om dom. Jag ska skriva deras namn, bakom örat, så det kommer liksom inte vara så att hela världen kommer se det. Det är för deras skull jag vill göra det. Och jag ska göra det. Dom är gamla, och dom kanske inte finns i mitt liv länge till så ja, som sagt så vill jag att dom ska få chansen att se hur mycket dom betyder. Och jag hade gjort den tatueringen förr eller senare med tanke på att det är något som jag velat ha sen jag ens fick intresse för tatueringar, så det är ingen impuls grej bara. Det är ju som att jag skulle tatuera in "mamma" och "pappa" fast jag ville börja med att ge farmor och farfar en plats först.

Jag är rätt upprörd just nu så om texten är svår att fatta så är det därför. Har världens koncentrationssvårigheter just nu. Hoppas ni förstår iallafall.

Jag vill också kunna flyga.



We can't go on together with suspicious minds


Vem är jag?

Namn: Sophia Hansson. Jag har två väldigt vanliga mellan namn, men otroligt fula enligt mig, som jag håller för mig själv. Om det nu inte är någon som kan lyckas gissa sig fram eller kanske redan vet sen förut.
Smeknamn: Jag har alltid kallats för Fia. För några år sen så fick jag ett nytt smeknamn och det var Bob, vilket jag fortfarande kallas för av de flesta om dom nu inte kallar mig för något smeknamn på själva Bob som t.ex Bobbo, Boobie, Bobban osv.
Födelsedatum: Första jävla april '91
Bor: I en bajshåla 30min kommunalt från Stockholm stad tillsammans med mamma som är 42, pappa som är 46, storasyster som är 20 och molly som är 2.
Ät- & drickbara favoriter: Bullar, frukt i mängder, cola, saft, sushi, popcorn, kyckling, potatisgratäng, varma grönsaker.
Icke ät- & drickbara saker: Bubbelvatten, brustabletter, öl(som nykter iallafall), pyttipanna, fläskfilé, kassler, äggula, potatisbullar, rödbetor på burk. Jag har inte ätit varken fläsk eller nötkött på ett år nu för att jag inte tål det på något konstigt sätt. Jag hatar dock fläsk, men nötkött är verkligen något jag fuskar med ibland och äter. Jag äter bara fågel och fisk. Det är inget vagt försök till att bli vegetarian för det skulle jag aldrig palla hur mycket jag än älskar söta små djur så går det bara inte.
Kärleken: Jag har varit med om "kärlek" ett antal gånger. Och med "kärlek" så menar jag då som jag hoppats på för mycket och bara inbillat mig och varit desperat. Och bara kärlek har jag varit med om kanske... en gång? Ja, en gång. Och det sket ju sig också. Men jag är en såndär som alltid sitter och hoppas på bättre lycka nästa gång. När jag var yngre så kolappsade jag helt och hållet när ett förhållande gick i kras, och nu när jag senast hade ett förhållande så fortsatte jag bara leva som om ingenting när det väl tog slut. Man blir starkare med åren och det är jag stolt över att jag blivit. Den enda kärlek jag känner nu är till mina fåtal vänner, mina släktingar och framför allt Molly.
Vänner: Jag har lärt mig på senaste tiden att att ha ett större antal vänner som man inte umgås med så mycket eller är så tät med är inte bättre än att ha ett fåtal bra vänner. Så jag lever ju mestadels bara för min vän Mira just nu. Och jag har precis börjat umgås med Kim igen så vi försöker ju bygga på våran vänskap igen och hoppas på att kontakten håller som det hänt flera gånger förut så har det ju skitit sig.
Musik: Jag lyssnar verkligen på att möjligt. Gillar all slags 60-90-tals musik allra mest men kan lyssna på 30-50-tals också. jag älskar indie, pop, rock, hårdock, celtic punk m.m. Favoritband har jag svårt för att bestämma mig över vilket det är för det beror helt på vad för slags period jag har när det gäller musik. Men jag älskar Muse, HIM, Mötley Crüe, [ingenting], The Black Crowes, Duffy, Kent, Wolfmother, In flames, Turbonegro m.fl. Väldigt blandat som sagt. Jag är oftast väldigt öppet för allt men jag går efter magkänslan och när jag lyssnar på något som ger mig dålig magkänsla så vet jag direkt att det inte är min grej. Jag har lyssnat på HIM i jag vet inte hur många år och jag har fortfarande inte slutat älska dom.
Film: Jag älskar sci-fi, komedi, fantasy, tecknat, romantik, drama, action, allt. Favoritfilmer är Harry Potter, Sagan om ringen, Pirates of the Caribbean, filmer av Quentin Tarantino, Marvel & DC comics och japanska, tecknade barnfilmer av Studio Ghibli, Hayao Miyazaki. Och ja, jag är så sjukt barnslig av mig så jag älskar ju verkligen Disney filmer också och sånt.
Klädstil: Jag är väldigt blandad i smaken när det kommer till kläder. Det finns inget speciellt fack som jag skulle kunna stoppa mig i men om jag ska försöka förklara på ett ungefär så är det rätta ordet för mig fräsig hobo. Jag känner mig som en uteliggare vissa dagar när jag tagit på mig de kläder som jag tycker om. Och jag bryr mig inte. hobo's är coola. Det enda som fattas ibland är väl att jag ska bära omkring om en sovsäck.
Favoritaffär: Carlings när man har tillräckligt med pengar. Annars blir det ju ofta alla slags möjliga budget affärer som t.ex H&M.
Favoritplagg: Stickat, skjortor och cardigans. Och när jag går omkring hemma är långkalsonger rätt awesome.
Intressen: Foto mestadels. Har ju ett stort intresse av djur, tatueringar, piercingar, film, kläder, smink, frisyrfixande och musik också.
Tatueringar: Jag har hittills bara en tatuering som jag själv bara betalade 200kr för. Det är en svart 3D, kompassliknande stjärna som är svart och röd som sitter på min högra skinka.
Piercings: Jag har labret, tungpiercing, navelpiercing, 16mm i vardera öra, 3 små vanliga hål i högra örat och ett i det vänstra. Meningen var att det skulle vara tre i högra och två i vänstra men fyra hemmagjorda hål i öronen var lagom mycket pain så jag har inte fått det femte hålet gjort än. Gjorde dom för kanske 2 månader sen och dom har precis läkt. Så ja, det femte kommer väl inom en snar framtid. Och så har jag ju planerat sen länge, som jag dessutom skrev i min förra blogg, att jag ska pierca kinderna nu i höst/vinter men jag skjuter upp det ytterligare med tanke på att jag som sagt är arbetslös och inte får pengar ifrån någonstans. Det är väl det största hindret jag har. Men ahr ett X antal andra idéer om piercingar som kommer ske någon gång i framtiden också. Det ska bli så spännande och vackert!
Husdjur: Har ägd totalt 4 marsvin. Nu har vi våran fina hund Molly bara som vi haft sen vintern 2007. Skulle gärna vilja bo på en bondgård faktiskt. Skulle inte banga på att ha massa får, höns, grisar, kor, hästar och en eller två katter.
Konserter som jag varit på:
Det är inte många alls ska jag säga er. Det finns alltid så mycket annat som jag vill spendera mina pengar på tyvärr. Men de som jag har sett är HIM två gånger, håkan hellström på grönan två gånger, the hellacopters och kent. Sen såg jag ju Miss Li och Cristopher Sander(sångaren i [ingenting]) när jag jobbade på Where The Action Is detta året, men jag missade helt och hållet att se min kvinna Duffy, Fever Ray och Neil Young som jag verkligen ville se. Fail.
Utbildning:
Jag har ingen utbildning. Jag har inte gått något gymnasie fastän jag egentligen precis skulle ha börjat 3an så har jag inte ens börjat 1an ännu. Jag gick IV i ett och ett halvt år, sen kom jag in på hotell och restaurang men jag hoppade av för att lärarna var dumma i huvudet och den linjen var inte riktigt min grej. Så nu söker jag en del jobb och kollar runt på lite folkhögskolor. Jag skulle egentligen ha börjat på en folkhögskola denna hösten men dom tabbade sig så att jag inte kunde komma in. Idioter, jag vet.
Framtidsplaner: Jag vet inte vad ska bli av utav mig. Jag vill bli frisör, sminkös, tatuerare, bokillustratör, konstnär, skådespelare och jag vet inte allt. Men just nu så ser jag allt detdär som mina överdrivet långsiktiga mål och mina drömmar. Men jag skulle jättegärna vilja syssla med djur och fotografi så jag tror jag kanske ska försöka börja rikta in mig på det på största allvar nu. Men jag vet inte, att försöka komma på vad man vill ha för mening med livet är ju inte lätt liksom. Jag vet iallafall på andra håll att jag ska föda ett barn, och sedan om det ska bli ett till så ska jag adoptera ett sött, litet asiatiskt barn. Och så ska jag självklart ha husdjur. Men mycket längre än så har jag inte kommit. Sitter och väntar på att Mr.Right ska komma men jag är bara ynka 18 år så han kommer nog inte än på ett tag, om han nu inte gått vilse det vill säga.
Varför har jag en blogg?: Jag skaffade mig min första blogg någon gång på högstadiet men jag kom aldrig riktigt på vad jag skulle ha den till förrän för ett år sen som jag skapade en ny och börja ha den som min foto- & teckningsblogg. Men nu för tiden blir det bara snack om musik, filmer, vardagen och en jäkla massa bilder på allt och ingenting. Det är bara en kul vardagsgrej för mig och kul för dom som kollar i den. Bloggen har inget större syfte än att bara vara underhållande för frivilliga läsare/tittare och mig själv.

Om ni vill höra mig berätta om något mer så fråga bara i en kommentar. På den fronten så bryr jag mig inte om det är anonyma kommentarer ifall ni inte vågar visa att ni är nyfikna så är det helt okej mina kära barn. Vissa delar i texten kanske blev lite röriga men jag kollar faktiskt på film lite i mellan åt så ja, det är förklaringen till det hela om ni inte förstår.

Muse's nya platta sparkar rumpa


Inte tagit mig tid att lyssna på den förrän nu och jag måste säga att... detta gillar jag starkt!

Hur kunde jag vara så blind?


Ord till "sommarflirten"

Problemet var väl att jag försökte förbi se hur äcklig du verkligen var. Jag var förblindad av din trevliga personlighet så jag förträngde resten som gav mig kräkreflexer. Du räckte inte till för mig på många sätt. Och jag ångrar så mycket. Ångrar allt du kände. Ångrar allt jag inte kände. Ångrar dig. Sånt är livet för mig, jag ångrar allt och alla. Jag inser aldrig mina misstag förrän kräkreflexerna som jag försökt lägga bakom mig tillslut har kommit ikapp mig.

Jag är så äcklad, även fast du inte gjort något fel, så är jag verkligen det. Felet var du, i helhet. Jag borde nog sprungit för livet redan från första början då jag märkte att du gillar att slicka röv. Om man någonsin stöter på en sådan kille igen, sitt inte kvar och tänk efter utan spring bara utav jävla helvete och se inte tillbaka. Dom blir inte bättre "down the road". Bara spring!


Tolka det som ni vill.

Så varm, så kall...


Vem ska rädda dig nu?


När jag försvann.

Om min torsdag: Jag var på min moster's fästman's kompis', Simon Cederquist, fotoutställning. Bilderna var asnice. Bingo Rimér och Katrin Zytomierska var också där men jag vågade inte leka paparazzi och när jag väl tänkte gå fram till dom och fråga om jag fick fota dom så försvann dom bland minglet. Men jag är coolare än dom för jag fick Simon's bok gratis, som egentligen kostar 200, och dom fick ingen. *fniss*

Om min fredag: Vi gjorde ingenting speciellt denna dag. jag hjälpte bara min moster Satu att tvätta alla deras stora fönster och tjänade 500kr på det. Blev knappt några bilder hemma hos min moster ute på värmdö tråkigt nog. Glömde t.o.m bort att fota deras otroligt fina, retro vardagsrum. Vi bakade äppelpaj och kollade lite på tvn. Mycket mer hände inte.

Om min lördag: Var ute och gick med Satu och lilla Edvin som skulle sova. Satu ville visa mig ett spökhus så vi gick dit. Vi gick och pratade om allt och inget. Det är så skönt att prata med min moster för hon är så positiv och förståeende.

Och ja, idag är det söndag och det innbar att det var dags att åka hem. Så nu sitter jag här hemma efter att ha varit utan dator i ca 4 dagar. Rätt skönt men istället så har jag spammat massa kompisar med sms.

Inte så händelserika dagar.

Det var inte igår...

Bilder ur farmor och farfars fotoalbum igen. Tyckte dessa två bilder såg så mysiga ut. Kräftpicknick på bilen vid ett badställe vid namn Lejondahl, tror jag. Och dendär kepsen som dom har på sig har dom kvar för jag såg den på deras hylla i tvättstugan hos dom igår, haha. Myspys!

Töntarna

Drog till bålsta för att umgås med Kim & Co. Dom satt och var så söta och pysslade och ritade.
Mina små barn. Det blev en jävla massa snoppar av lera. Jag tror att alla dom är smygbögar.

Farmors fotoalbum fascinerade mig.

Bild 1 & 2: Farmor och farfars kök någon gång back in the days då min far var bara barnet.
Bild 3: Farmor fick frukost på sängen av farfar. Asfräsiga vintage tapeter i deras sovrum.
Bild 4: Någon okänd, min tonårs pappa Kaj med sverige flaggan och min tonårs farbror Per med julbocken.

Ska jag vara ärlig så var farmor och farfars hem mycket snyggare på den tiden. Nu ser det jättetråkigt ut. Och älskar hur alla foton blev av kamerorna man använde på den tiden. Som jag sagt förut - Jag borde ha blivit född i slutet på 50-talet! Livet är orättvist. Alla prylar, utseendet, musiken. Jag ville uppleva allt.


Idag räddade jag ett litet liv.


Flickan som tycker om is.

Min kära vovve, Molly, har lärt sig att rulla runt nu. Hon är så himla söt och duktig. Älskar min hund. Är så stolt över henne att hon är som hon är. Jag har nog världens bästa hund. Hon är så himla söt också när hon gnager på en med framtänderna som en liten... hamster. Och min pappa som verkligen var emot att vi skulle skaffa hund för två år sen, men nu är Molly som pappas tredje barn och Molly tycker om pappa mest i hela familjen. Komiskt va?

Jag kommer inte att sakna sommaren...


Yo! Vet ni... om jag kunde, så skulle jag flytta in i min gråa, stickade kofta, som jag köpte förra veckan tillsammans med den gula fina sjalen, och bo i den föralltid. Sophia + stickat = kärlek.

Kommer nog inte sakna sommaren ett dugg. Hösten och våren är mina årstider. Inte för kallt och inte för varmt, utan precis lagom. Fast jag kommer dock sakna att inte behöva ha jacka på mig utomhus. Jag är helt förälskad i mina nya skor som jag inte orkar ta bild på. Men dom är så jävla sköna. Det är sånadär fake uggs från din sko, den lite högre modellen som slutar en bit under knät. Det känna som att man går omkring i tofflor utomhus. Dom kanske inte är världens snyggaste i andras ögon men vad gör det? I wear whatever the fuck i want, liksom.

Puss på koftan, skajen och skorna! Denna vintern ska jag bannemig vara varm. Men den mössan jag tänkte köpa säljs inte längre så jag får leta vidare efter en liknande. F*ck!



Comics from the 80's

Har ju som sagt inte mycket kvar alls i fjärde boken av Twilight så när jag är klar så kommer jag börja läsa denna serieboken, Watchmen. Som tur är har jag inte sett filmen ännu så det är nog lika bra att jag läser boken först innan jag ser filmen. Hade ingen aning om att vi hade den boken men så helt plötsligt så står den ute i bokhyllan utanför mitt rum. Weird, but awesome. High5!

Blandat filmtips spam är ju helt okej?

Fick världens lyckorus när jag såg trailern för denna film. Det är en halvanimerad ny version av "A Christmas carol". Det är Jim Carrey som är Ebenezer Scrooge i denna och julens förflutna, nutida och framtida spöke. Åh, jag som verkligen är helt såld på hela dendär julgrejen med julpynt, julmat och julfilmer m.m. Så ja, blev ju verkligen helt varm i bröstet nu. Älskar ju liksom den verisonen med mupparna så att få veta att det kommer ut en ny verison blev som värsta julafton för mig redan idag. Underbart! Men det fula är att musiken påminner som en blandning av den från Edward Scissorhands och Harry Potter, haha.

 

Underbar film! Jim Carrey ska spela en bög. Världen behöver såna filmer tror jag så dom slutar se det som något äckligt och börjar se det som något fint istället. Okej, lite awkward att se Jim Carrey och Evan McGregor kyssa varandra. Men den verkar både rolig och bra!

Jim Carreys roll tjänar ihop pengar på att utsätta sig för saker som t.ex att han halkar i affären på olja (som han själv hällde ut på golvet) för att få skadeståndspengar, typ. Om jag förstått det rätt alltså!




Mellerud, sommaren '08




Alla vill samma sak; ingenting.


fredag, vakna, stressa, jakobsberg, 1200kr, skor, kofta, skjorta, 200kr, chicken nuggets, barn, pruttslajm, kanelbulle, cykla, johnny, öl, vin, rom, vodka, cube, kattunge, blåtira, röda ögon, nikokickar, sprucken röst, spotify, tårar, känslor, tuttar, alibaba, kim, guitar hero, äckel, cigg, diskmedel, ingen tidsuppfattning, krey är gay, kramar, cykla, mira, sova, vakna, hem, lördag.


She can be a werewolf in the dark



Och jag glömmer bort att andas...


Var ute och gick med Molly, Mira och hennes hund Mimmi i ca 2½ timme idag. I kylan. Det är verkligen höst nu alltså. Första ocktober idag till och med. Kommer säkert bli sjuk igen för jag är inte helt frist än men Aa, vadfan ska man göra. Kände för en långpromenad idag istället för att sitta hemma och glo på dumburken.

Vi gick omkring bland massa åkrar och så. Jag har velat fota detta trädet i ca 3 år utan att fått det gjort. och nu när jag väl fotade det vart jag inte ens nöjd. Och vi såg fem stycken hjortar så en bit längre bort som glodde på oss. Mira var asrädd att det var älgar och att dom skulle attackera, haha.

Jag har snart läst ut fjärde twilight boken. Vad ska jag ta mig till när den tar slut? Jag som är så jävla otålig.


RSS 2.0